Vliegen naar Kalamazoo

Kalamazoo is de grootste stad in het zuidwesten van de Amerikaanse staat met Michigan met als agglomeratie 330.000 inwoners. Kalamazoo heeft een aantal mooie bezienswaardigheden...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 571,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kalamazoo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kalamazoo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kalamazoo

Kaart Kalamazoo

Lees meer over Kalamazoo

...igheden die must-see's zijn bij een bezoekje aan Kalamazoo waaronder; Kalamazoo institute of arts en de Kalamazo Air Zoo. Jaarlijks wordt er door een universiteit uit Kalamazoo een groot Animation Festival. Dit Festival in Kalamazoo trekt elk jaar meer dan 500 animation artiesten vanover de hele wereld en vele bezoekers.

Luchthaven Kalamazoo, Amsterdam Kalamazoo
Het vliegveld van Kalamazoo is tevens ook de luchthaven van Battle Creek en heet dan ook Kalamazoo/Battle Creek international airport. Het vliegveld van Kalamazoo biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer. Onder deze mogelijkheden die Kalamazoo airport aanbiedt vallen natuurlijk taxi's en de altijd aanwezige autoverhuurbedrijven maar ook een aantal bus lijnen.

Directe vlucht Kalamazoo
Der zijn geen directe vluchten uit Nederland naar Kalamazoo. Meestal vliegt men vanaf Schiphol naar Detroit of Chicago om vervolgens de overstap te maken om naar Kalamazoo door te reizen. 

Op deze site kunt u erg gemakkelijk alle ticket aanbieders naar Kalamazoo vergelijken om zo de goedkoopste en beste deal naar Kalamazoo te krijgen! Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Kalamazoo!

Goedkoop naar Kalamazoo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kalamazoo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kalamazoo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kalamazoo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kalamazoo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kalamazoo deals. Tip: voor een last minute Kalamazoo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kalamazoo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kalamazoo  

Hoe lang is het vliegen naar Kalamazoo? De vliegtijd naar Kalamazoo bedraagt iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Kalamazoo

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kalamazoo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kalamazoo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024