Vliegen naar South Bend

South Bend is een stad in de Amerikaanse staat Indiana. In de agglomeratie wonen ruim 300.000 mensen. De stad dankt de naam aan een bocht in de St. Joseph rivier waar deze plaats...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets South Bend voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar South Bend vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets South Bend vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets South Bend te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar South Bend? Geef je op voor de South Bend Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe South Bend vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar South Bend kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights South Bend in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje South Bend boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht South Bend in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
South Bend als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd South Bend

Hoe lang is het vliegen naar South Bend? De vluchtduur bedraagt 11 uur en 15 minuten. Dit is inclusief 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten South Bend

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket South Bend o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis South Bend met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar South Bend. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets South Bend zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017