Vliegen naar South Bend

South Bend is een stad in de Amerikaanse staat Indiana. In de agglomeratie wonen ruim 300.000 mensen. De stad dankt de naam aan een bocht in de St. Joseph rivier waar deze plaats...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 545,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets South Bend voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets South Bend

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij South Bend

Kaart South Bend

Lees meer over South Bend

... aan gelegen is. 

South Bend heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder the University of Notre Dame, een prachtige universiteit met een mooi stadion erbij. Ook is het een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het nabijgelegen Lake Michigan, dat op zo'n 40 miles van de stad gelegen is en tal van recreatie mogelijkheden biedt.

Er gaan vanaf Amsterdam Schiphol geen rechtstreekse vluchten naar South Bend. Doorgaans heb je 1 à 2 overstappen. Wel kan het zeker de moeite waard zijn om vliegen vanaf Dusseldorf of Brussel mee te nemen in je vergelijk.

Het vliegveld van South Bend genaamd South Bend Regional Airport (SBN) ligt op een kleine 15 minuten rijden vanaf het centrum van South Bend. Het kan vele malen goedkoper zijn om naar Chicago te vliegen vanwege het veel grotere aanbod.

Goedkoop naar South Bend vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets South Bend? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets South Bend te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar South Bend? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe South Bend vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar South Bend kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute South Bend vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje South Bend boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht South Bend in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste South Bend Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd South Bend  

Hoe lang is het vliegen naar South Bend? De vluchtduur bedraagt 11 uur en 15 minuten. Dit is inclusief 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten South Bend

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket South Bend aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis South Bend met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets South Bend zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023