Vliegen naar Fort Wayne

Fort Wayne is een Amerikaanse stad in de oostelijke staat Indiana met een inwonertal van 250.000, en als agglomeratie heeft Fort Wayne zelfs 650.000 inwoners! Fort Wayne heeft...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 577,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fort Wayne voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fort Wayne

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Fort Wayne

Kaart Fort Wayne

Lees meer over Fort Wayne

...e heeft elk jaar een aantal terugkomende evenementen die stuk voor stuk erg leuk zijn om te bezoeken. Zo is er in Fort Wayne: een Greek Fest een festival ontstaan door de Griekse immigranten. BBQ Rib Fest in Fort Wayne is een vier daags BBQ festival, waar door de hele stad heen muziek optredens en bbq standjes staan optimale gezelligheid dus! The Three Rivers Festival, een festival door de staat Indiana heen van ) dagen waar wel meer dan 200 evenementen plaats vinden! Het houdt nooit op in Fort Wayne want er is nog veel meer. 

Fort Wayne heeft een eigen vliegveld genaamd Fort Wayne international airport. De luchthaven van Fort Wayne ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto af van het centrum van Fort Wayne vandaan. Er wordt vanaf Amsterdam Schiphol niet direct gevlogen op Fort Wayne, u zult bij u reis minimaal één keer over moeten stappen, waarschijnlijk op Chicago of Detroit.

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Fort Wayne!

Goedkoop naar Fort Wayne vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Fort Wayne? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Fort Wayne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fort Wayne? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fort Wayne vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Fort Wayne deals. Tip: voor een last minute Fort Wayne vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Fort Wayne Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fort Wayne  

Hoe lang is het vliegen naar Fort Wayne? De vluchtduur is circa 12,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Fort Wayne

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fort Wayne aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fort Wayne zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024