Vliegen naar India

De beste deals voor tickets India? Check de India aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets India : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Delhi
bestemming Delhi

De hoofdstad van India, New Delhi, wordt rechtstreeks aangevlogen vanuit Amsterdam. De vluchtduur is zo'n 8 uur op één van deze type vluchtverbindingen. Delhi herbergt een aantal prachtige monumenten en historische bouwwerken die het enkel opzichzelfstaand al meer dan waard maken om deze geweldige metropool te bezoeken.

Vliegtickets India : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Goa India
bestemming Goa India

Aan de kust van India ligt de badplaats Goa. Deze badplaats wordt steeds populairder onder de toeristen en is een aanrader voor elke individu die eropuit is een fantastische zonvakantie te beleven! Goa is verreweg de kleinste staat van heel India, heeft circa 1,5 a 2 miljoen inwoners. Goa is voor een ongeveer 450 jaar onderdeel geweest van Portugal. De invloed is heden ten dage nog steeds erg merkbaar met een bijna 30% christelijke bevolking en veel in de architectuur die erg doet denken aan het westen.

Luchthavens in India

Kaart India

Lees meer over reizen en vliegtickets naar India

India met zijn indrukwekkende tempels, vriendelijke bevolking en prachtige Himalaya gebergte is een absolute droombestemming. De perfecte mix van avontuur, strand en cultuur. Maar ook het land met de op één na grootste bevolking ter wereld, door de hoeveelheid inwoners zijn er verschrikkelijk veel culturen. India heeft dan ook een geheel eigen cultuur op elk front, godsdienst, muziek, taal, dans, en natuurlijk films. Het is dan ook zeker een must om ter voorbereiding van je vakantie in India een keer een "Bollywood" te zien. India is dan ook een gigantische landmassa waar je gemakkelijk maanden kan rondreizen.

Op ontdekkingsreis door een bijzonder land

India kent hele grote variatie aan flora en fauna doordat en fantastische natuurreservaten. De bevolking is bijzonder gastvrij en natuurlijk is de Indiase keuken beroemd om haar heerlijke curry. Tip: neem voor een rondreis door India zowel warmere kleding mee als T-shirts. Het klimaat in het Noorden van India is totaal anders dan aan de kust!

Goedkoop vliegen naar India
Er gaan verschillende rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar India. O.a. naar de hoofdstad New Delhi vlieg je al in 8 uur. In het winterseizoen kun je ook rechtstreeks naar de badplaats Goa vliegen. Veel andere steden als Calcutta zijn voordelig te bereiken met één tussenstop of overstap.Op zonvakantie naar het populaire eiland Goa India of een rondreis door India maken en de beroemde Taj Mahal ontdekken? Via deze website kan je in de gaten houden wanneer Nederlandse reisorganisaties en / of luchtvaartmaatschappijen acties met goedkope vliegtickets naar India hebben. Maak het je zelf simpel en maak een flight alert aan op deze pagina. Dan sturen wij je een update als er relevante nieuwe acties zijn.

Zijn er directe vluchten naar India?
Er zijn gelukkig directe vluchtverbindingen tussen Schiphol en de hoofdstad van India: New Delhi. Hier landen alle internationale vluchten. De vliegtijd naar de noordelijk gelegen stad vanaf Amsterdam beslaat ongeveer 8 uur, het is natuurlijk altijd enigszins afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens de vlucht. Vanaf oktober 2017 is er een uitbreiding van het aantal directe vluchten naar India vanuit Nederland. Dan start KLM namelijk ook weer met een directe vlucht naar Bombay (3x per week). We verwachten dan ook leuke KLM werelddeal India aanbiedingen voor de komende actie periode!

KLM India
Je kunt kiezen uit 5 KLM vluchten naar India per dag vanaf Amsterdam: naast New Delhi en Bombay kan je ook nog naar Calcutta, Bangalore en Madras reizen. Bovendien kan je door de samenwerking van KLM in India met Jet Airways ook nog eens gebruik maken van binnenlandse vluchten naar maar liefst 48 andere vliegvelden in India.

Grootste stad
Bombay, vroeger Mumbai of Mumbay geheten, is de grootste stad van het hele subcontinent India en tevens de economische hoofdstad van het land. De vluchtduur naar bedraagt 9 uur op een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam, Schiphol. Bombay is buiten de grootste tevens de meest welvarende stad van het land, dit zie je ook sterk terug in straatbeeld..

Beste reistijd India
Gedurende onze herfst en winter, van oktober tot en met maart, is het hoogseizoen in India. Voor onze begrippen zijn april, mei en juni heel erg warm. Zeker als je een rondreis door India wilt maken kan je beter een andere periode uitzoeken. Van juli t/m september is het de regentijd.

Een zonnige strand vakantie
Eindeloze zandstranden en duizenden palmbomen tref je op Goa. Deze bestemming was vroeger vooral populair bij hippies maar is nu de plek waar alle zonaanbidders in India zich verzamelen.


Handige informatie over de vliegvelden in India vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar India vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets India? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets India te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar India? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe India vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar India kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute India vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje India boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht India in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste India Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd India 

Hoe lang is het vliegen naar India? De vluchtduur Amsterdam India is afhankelijk van welke stad het betreft, het kan ongeveer tussen de 7,5 en 9,5 uur duren om op de gewenste plaats van bestemming te komen.

Bijkomende kosten bij vluchten India

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket India aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis India met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets India zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023