Goedkope vliegtickets Delhi

Goedkope vliegtickets Delhi reserveren? Vanaf Amsterdam hebben o.a. Qatar Airways en KLM meerdere dagelijkse vluchten naar de Indiase hoofdstad. KLM werkt op deze route overigens ook samen met Jet Airways en Air France.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 567,-

KLM

aanbevolen v.a. € 610,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 514,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Delhi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Delhi

Kaart Delhi

Lees meer over Delhi

...

Hoe vind ik goedkope vliegtickets Delhi vanaf Amsterdam?
Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld. Het kan aanzienlijk lonen om vertrekplaatsen te vergelijken, kijk ook eens naar Düsseldorf of Brussel als startplek, het kan zomaar honderden euro's opleveren. Tip: de meest simpele wijze waarop je kans maakt om voordelig te reizen naar Delhi is via de Flight-Alert service van Vliegennaar.nl. Registreer je gratis voor de tool tegen het reisbudget wat je voor beschikking hebt, en ontvang een mail wanneer jouw gewenste ticket beschikbaar is!

De luchthaven van Delhi
Indira Gandhi International Airport is de formele naam van de luchthaven van Delhi. Het vliegveld heette voorheen Palam Airport, maar onderging een naamsverandering ten ere van de eerste minister. Delhi airport ligt op ongeveer een half uur rijden, zonder file, met de taxi. De afstand bedraagt circa 12 kilometer naar het stadscentrum. Je kan tevens de trein pakken vanaf het vliegveld van Delhi, de reisduur bedraagt dan een klein uurtje. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Delhi Indira Gandhi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vluchtduur rechtstreekse vlucht Delhi
De vliegtijd Delhi is natuurlijk afhankelijk van de individuele vlucht die je boekt, een directe vlucht Delhi of toch één met overstap. Op een rechtstreekse vlucht naar Delhi beslaat de vliegreis omstreeks 8 uur. Indien je een vliegticket Delhi met overstap hebt aangeschaft dan ben je al gauw 10 a 11 uur onderweg afhankelijk van de overstap tijd.

Beste reistijd voor een vakantie naar Delhi
In Delhi is het overdag eigenlijk nooit kouder dan een graad of 20. In mei en juni is het erg warm, dan kan de temperatuur oplopen naar 40 graden Celsius. In juli en augustus regent het het meest.

Over de stad
Delhi ook wel New Delhi genoemd ligt in het noorden van het land en heeft ongeveer 16 miljoen inwoners. Delhi is een industriestad en heeft een cultureel centrum met universiteiten, theaters, musea, galerieën en historische bouwwerken. Sinds de jaren '90 is het de belangrijkste plek in India voor buitenlandse investeringen.

Bezienswaardigheden 
Tijdens je vakantie in Delhi is de Jama Masjid Moskee, de grootste moskee van India, een belangrijke culturele hotspot. Verder is de stad rijk aan architectuur die terug te vinden is in de vele monumenten. 200 kilometer ten zuiden van Delhi ligt Agra, bekend van de Taj Mahal. Mocht je een aantal dagen over hebben, dan is dit zeker een aanrader!

Goedkoop naar Delhi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Delhi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Delhi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Delhi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Delhi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Delhi deals. Tip: voor een last minute Delhi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Delhi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Delhi  

Hoe lang is het vliegen naar Delhi? De vluchtduur Delhi vanaf Amsterdam is circa 8 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Delhi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Etihad Airways
- *
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Delhi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Delhi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024