Vliegen naar Ahmedabad

Ahmedabad ligt in het westen van India, in de staat Gujarat. De stad is met ongeveer 4,5 miljoen inwoners de grootste stad van deze staat (en de zesde grootste stad van heel...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 818,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ahmedabad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ahmedabad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ahmedabad

Kaart Ahmedabad

Lees meer over Ahmedabad

... India). Ahmedabad ligt op ongeveer 13 uur rijden van hoofdstad New Delhi en op 8 uur rijden van Mumbai (Bombay) wat grootste stad van India is. Ahmedabad staat bekend als het grootste textielcentrum van India. Met name katoen is een van de belangrijkste export producten.

Goedkope tickets naar Ahmedabad
Schrijf je direct in voor onze gratis Flight-Alert service. Bepaal vooraf de prijs die je wil betalen voor je tickets en de datum van je reis. Dagelijks vergelijken wij alle tarieven van alle vliegtuigmaatschappijen. Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte van de scherpste Ahmedabad deals. Wij doen al het zoekwerk voor je dit scheelt je weer tijd!

Vliegen naar Ahmedabad
Ahmedabad airport is een luchthaven op circa 15 km van de stad. Wat je moet weten over de luchthaven is dat deze niet 24 uur per dag geopend is en vaak pas later op de middag open gaat. Wees op tijd voor je vlucht, maar zorg dat je niet extreem vroeg aanwezig bent want je loopt het risico dat je niet wordt binnengelaten (ook al is de luchthaven open) en buiten moet wachten. Vanaf 3 uur voor vertrek van je vlucht kan je doorgaan Ahmedabad airport betreden.

Bezienswaardigheden Ahmedabad
In de omgeving van Ahmedabad is een bezoekje aan de Sabarmati Ashram, de vroegere verblijfplaats van Mahatma Ghandi, een aanrader. Hier leer je alles over de levenswijze van deze beroemde Indiaase politicus. Zijn Ashram ligt aan de Sabarmati rivier op een kleine 5 km buiten Ahmedabad en is opengesteld voor publiek. Ahmedabad biedt ook nog andere leuke attracties waaronder De Kamla Nehru Zoo, een dierentuin bij het Kankaria meer. Een andere aanbevolen attractie is het Mahesana Water Park. Dit park behoort tot één van de grootste waterparken van India. Ahmedabad is verder beroemd om het Navrati festival (of: Nine Nights festival) dat bekend staat als het langst durende festival op aarde. Het festival duurt negen nachten en tien dagen en wordt 2x per jaar gevierd: aan het begin van de lente en van de herfst, en is bedoeld om de ‘The Devine Mother’, godin Shakti, te eren.

Goedkoop naar Ahmedabad vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ahmedabad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ahmedabad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ahmedabad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ahmedabad vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ahmedabad deals. Tip: voor een last minute Ahmedabad vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ahmedabad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ahmedabad  

Hoe lang is het vliegen naar Ahmedabad? Vliegen naar Ahmedabad duurt ongeveer 10 a 11 uur en er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Ahmedabad

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ahmedabad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ahmedabad zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024