Vliegen naar Chennai

De stad Chennai die tot het jaar 1996 Madras heette, is de op vier na grootste stad van India, gelegen in het zuidoosten van India. Deze stad is het centrum van de Indiase...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 699,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,213,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 487,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chennai voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chennai

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chennai

Kaart Chennai

Lees meer over Chennai

... auto-industrie, maar is ook belangrijk voor de softwareproductie.

Een bijzondere vakantie Chennai
Zijn er bijzondere bezienswaardigheden Chennai? De Shiva-tempel, het Government Museum en een bijzonder park in het zuiden van de stad waar een 5000 jaar oude waringenboom staat mag je zeker niet missen bij een bezoek aan Chennai.

Wanneer is het de beste tijd om naar Chennai te reizen?
Chennai kent een warm klimaat, waarbij de temperaturen overdag variëren van 28 tot 36 graden Celsius. Mei en juni zijn de warmste maanden. januari en februari zijn aangenaam met overdag temperaturen rond de 29 graden Celsius en weinig regen. In oktober en november valt er (erg) veel regen in Chennai.

Zijn er directe vluchten Amsterdam Chennai boekbaar?
Vanaf Amsterdam gaan geen rechtstreekse vluchten naar Chennai International Airport. Vanaf het vliegveld van Brussel gaan wel rechtstreekse vluchten. Vanaf Amsterdam kun je dan ook een overstap maken in Brussel of in Parijs, Frankfurt, Londen of Dubai. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Chennai Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop binnen India reizen?
Meer India ontdekken? Binnenlandse vluchten zijn niet meer dan normaal in de immense land? Heb je meer tijd? Neem dan de trein om het echte India te ontdekken.

Goedkoop naar Chennai vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Chennai? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Chennai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chennai? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chennai vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chennai deals. Tip: voor een last minute Chennai vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chennai Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chennai  

Hoe lang is het vliegen naar Chennai? De gemiddelde vluchtduur vanaf Schiphol naar Chennai bedraagt door de verplichte overstap, veelal in Dubai, rond de 13 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Chennai

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Jet Airways
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chennai aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chennai zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024