Vliegen naar Amritsar

Amritsar ligt in het noordwesten van India vlakbij de grens met Pakistan en telt een miljoen inwoners. De stad staat bekend om de Gouden Tempel. Deze tempel met de naam Harmandir...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Amritsar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Amritsar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Amritsar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amritsar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Amritsar? Geef je op voor de Amritsar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amritsar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Amritsar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Amritsar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Amritsar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amritsar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Amritsar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Amritsar

Hoe lang is het vliegen naar Amritsar? De vliegtijd naar Amritsar bedraagt iets meer dan 12 uur dit komt doordat er altijd een tussenstop is.

Bijkomende kosten bij vluchten Amritsar

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Amritsar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Amritsar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Amritsar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amritsar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017