Vliegen naar Amritsar

Amritsar ligt in het noordwesten van India vlakbij de grens met Pakistan en telt een miljoen inwoners. De stad staat bekend om de Gouden Tempel. Deze tempel met de naam Harmandir...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 628,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Amritsar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Amritsar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Amritsar

Kaart Amritsar

Lees meer over Amritsar

... Sahib is één van de attracties die enorm populair is bij bezoekers. Het is gelegen aan het water Amrit Sarovar en men kan gratis traditionele ceremonies bijwonen die op dat moment plaats vinden. Wees niet bang dat je de tempel buiten openingstijden treft, deze heilige plaats is bijna 24 uur per dag geopend. Verder heeft Amritsar nog meer culturele bezienswaardigheden, waaronder hindoeïstische tempels, parken en musea. Het Maharaja Ranjit Singh Museum is daar een van. Je kunt hier oude wapens en munten bezichtigen. De schilderijen vertellen meer over de geschiedenis van Amritsar.

Het beste moment om af te reizen naar Amritsar is tijdens de wintermaanden (oktober t/m maart). Van plan om deze prachtige stad te bezoeken? Hierboven vind je aanbiedingen voor vliegtickets naar Amman. Het vliegveld heet Raja Sansi International Airport (ATQ) en ligt op ongeveer 11 kilometer afstand van het centrum. Er zijn geen directe vluchten naar deze bestemming. Tussenstops worden bijvoorbeeld gemaakt in Londen of Singapore. Het vliegveld van Lahore ligt op 50 km afstand van Amman, dus zou dus een optie kunnen zijn om vliegtickets te vergelijken. N.B. Lahore is gelegen in Pakistan.

Goedkoop naar Amritsar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Amritsar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amritsar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Amritsar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amritsar vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Amritsar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Amritsar vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Amritsar boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amritsar in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Amritsar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Amritsar  

Hoe lang is het vliegen naar Amritsar? De vliegtijd naar Amritsar bedraagt iets meer dan 12 uur dit komt doordat er altijd een tussenstop is.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Amritsar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Amritsar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amritsar zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024