Vliegen naar Bombay

Goedkope vliegtickets Bombay, oftewel Mumbai, zijn doorgaans met enige flexibiliteit goed te verkrijgen. Al kan je voor de vluchtroute Amsterdam Bombay tickets tegen aantrekkelijke prijzen vinden, zowel vliegen vanaf Dusseldorf als vluchten Brussel Bombay zijn doorgaans erg competitief. Kortom, vergelijk en vlieg voordelig!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 598,-

KLM

aanbevolen v.a. € 690,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 499,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bombay voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bombay

Kaart Bombay

Lees meer over Bombay

...

Vanaf eind oktober 2017 is heeft KLM ook een directe vlucht Bombay vanaf Amsterdam. Dit is een gevolg van de samenwerking van KLM met Jet Airways. De route naar Bombay (ook wel bekend als Mumbay of Mumbai) krijgt daardoor ook letterlijk een vliegende start bij KLM met drie vluchten naar Bombay per week (keuze uit vertrek op maandag, donderdag en zondag). Voor de vluchtuitvoering zet KLM de super comfortabele Boeing 787-9 Dreamliner in. Met naast gewone Business en Economy ook zeer veel comfort class stoelen. Lang verhaal kort: vanaf oktober is er veel meer keuze en verwachten we ook steeds gunstigere prijzen voor wie naar Bombay wil reizen.

Hoe vind ik de goedkope Mumbai tickets?
Het antwoord op deze vraag begint eigenlijk met een andere vraag; namelijk wanneer zijn vluchten naar Bombay eigenlijk goedkoop? Dit varieert natuurlijk enorm per periode, de gemiddelde prijs voor vliegtickets Mumbai tijdens de kerstvakantie zijn natuurlijk veel hoger dan in periodes van laagseizoen zoals in november. 
Als vuistregel voor wat een voordelige vliegreis naar Bombay is, dat wil zeggen de lijn die je kan vasthouden om te bepalen of iets grofweg voldoet aan een idee, is dat de prijzen voor een directe vlucht naar Mumbai in het laagseizoen een prima prijs is voor een vlucht inclusief overstap naar Bombay in het hoogseizoen. Tijdens de zomervakantie zijn prijzen voor vliegen naar Mumbai rond de 600 -650 euro helemaal niet verkeerd. Daarentegen het laagseizoen zou het echter moeten kunnen om voor circa €400 - 450 een prima tickets naar Mumbai te kunnen bemachtigen!

Waarom vliegen naar Mumbai India?
De combinatie van het gemiddelde klimaat van 27 graden Celsius, super moderne gebouwen en toch ook nog een eeuwen oude cultuur met bijbehorende waarden zorgen voor een zeer bijzondere stad. Bombay is dan ook één van de ideale steden om te beginnen aan een langere reis door India. Één van de architectonische hoogtepunten tijdens jouw reis naar Bombay is dan ook de zogeheten "Gateway of India" .  

Wanneer is de beste reistijd om naar Bombay op vakantie te gaan?
Zoals al gezegd is het het hele jaar door gemiddeld zo'n 27 graden Celsius in Bombay. De meeste maanden zijn droog, maar van juni tot en met september is het regenseizoen en kan het met bakken uit de lucht vallen. 

Mumbai airport
De luchthaven van Bombay wordt ook wel Chhatrapati Shivaji International Airport genoemd of Sahar International Airport. Tip: echt voordelig naar Bombay vliegen? Probeer zeker een vertrek vanaf andere luchthavens dan Amsterdam of stap een keertje extra over! Wist je dat het soms goedkoper is om over te stappen in Amsterdam in plaats van te vertrekken vanaf Amsterdam? Check daarvoor de verschillende tarieven van KLM naar Bombay vanaf Dusseldorf, Antwerpen en / of Brussel. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Mumbai Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over Bombay India
Met ongeveer 20,5 miljoen mensen is de enorme stad Bombay  de grootste stad van India. Bombay is ook de rijkste stad van India, getuige de vele fantastische wolkenkrabbers en vele multinationals die zich hier huizen. Toch, als je iets verder kijkt, zie je ook de armoede die dit land nog steeds kent. Al deze grootsheid en drukte zorgen ervoor dat Bombay een van de meest levendige en energieke steden op de wereld is.

Goedkoop naar Bombay vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Bombay? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bombay vliegticket aanbiedingen!
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bombay te vinden! Goedkope vliegtickets Bombay boek je vaak met een vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel.
  • Lastminute vliegen naar Bombay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bombay in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Bombay in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bombay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bombay  

Hoe lang is het vliegen naar Bombay? De vluchtduur Bombay is 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bombay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Etihad Airways
- *
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Egyptair
- *
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bombay aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bombay zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024