Vliegen naar Bombay

Vanaf eind oktober 2017 is heeft KLM ook een directe vlucht Bombay vanaf Amsterdam. Dit is een gevolg van de samenwerking van KLM met Jet Airways. De route naar Bombay (ook wel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bombay voor jouw vertrekdatum:

Lees meer over Bombay

... bekend als Mumbay of Mumbai) krijgt daardoor ook letterlijk een vliegende start bij KLM met drie vluchten naar Bombay per week (keuze uit vertrek op maandag, donderdag en zondag). Voor de vluchtuitvoering zet KLM de super comfortabele Boeing 787-9 Dreamliner in. Met naast gewone Business en Economy ook zeer veel comfort class stoelen. Lang verhaal kort: vanaf oktober is er veel meer keuze en verwachten we ook steeds gunstigere prijzen voor wie naar Bombay wil reizen.

Waarom vliegen naar Bombay India?
De combinatie van het gemiddelde klimaat van 27 graden Celsius, super moderne gebouwen en toch ook nog een eeuwen oude cultuur met bijbehorende waarden zorgen voor een zeer bijzondere stad.

Wanneer is het de beste reistijd om naar Bombay op vakantie te gaan?
Zoals al gezegd is het het hele jaar door gemiddeld zo'n 27 graden Celsius in Bombay. De meeste maanden zijn droog, maar van juni tot en met september is het regenseizoen en kan het met bakken uit de lucht vallen.

Luchthaven Bombay
De luchthaven van Bombay wordt ook wel Chhatrapati Shivaji International Airport genoemd of Sahar International Airport. Tip: echt voordelig naar Bombay vliegen? Probeer zeker een vertrek vanaf andere luchthavens dan Amsterdam of stap een keertje extra over! Wist je dat het soms goedkoper is om over te stappen in Amsterdam in plaats van te vertrekken vanaf Amsterdam? Check daarvoor de verschillende tarieven van KLM naar Bombay vanaf Dusseldorf, Antwerpen en / of Brussel.

Over Bombay India
Met ongeveer 14 miljoen mensen is de enorme stad Bombay  de grootste stad van India. Bombay is ook de rijkste stad van India, getuige de vele fantastische wolkenkrabbers en vele multinationals die zich hier huizen. Toch, als je iets verder kijkt, zie je ook de armoede die dit land nog steeds kent. Al deze grootsheid en drukte zorgen ervoor dat Bombay een van de meest levendige en energieke steden op de wereld is.

Goedkoop naar Bombay vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Bombay? Geef je op voor de Bombay Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bombay vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bombay te vinden! Goedkope vliegtickets Bombay boek je vaak met een vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel.
  • Lastminute vliegen naar Bombay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bombay in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Bombay in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Bombay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bombay 

Hoe lang is het vliegen naar Bombay? De vluchtduur Bombay is 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bombay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Jet Airways
 € 25,- -  € 39,-
Brussels Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bombay o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bombay met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bombay. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bombay zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares