Vliegen naar Cochin

Cochin is een stad in het zuidwesten van India. Het is een belangrijke havenstad en staat bekend om de handel in specerijen. Cochin wordt ook wel als Kochi gespeld, maar is...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 872,-

KLM

aanbevolen v.a. € 604,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 661,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cochin voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Cochin

Kaart Cochin

Lees meer over Cochin

... een meer informele naam van de stad.

Het klimaat in Cochin
In Cochin is het het gehele jaar door rond de 30 graden celsius overdag, in de nacht koelt het maar weinig af en blijft het tussen de 23 en 26 graden celsius. Van mei tot en met oktober regent het er erg veel. Januari, februari en maart zijn de droogste maanden van het jaar.

Vluctduur Cochin
Op 25 kilometer van Cochin ligt het Cochin International Airport, een groot vliegveld met veel internationale vluchten. Helaas gaat er geen rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam.

Reizen Cochin
In de stad rijden er diverse bussen. De metrolijn wordt op dit moment aangelegd, en is de komende jaren nog niet in gebruik. De stad uit? Er liggen goede wegen om Cochin heen die naar andere grote steden leiden, een andere manier is om met de trein India door te reizen.

Goedkoop naar Cochin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cochin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cochin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cochin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cochin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cochin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cochin vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cochin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cochin in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Cochin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cochin  

Hoe lang is het vliegen naar Cochin? De vluchtduur is rond de 14 a 15 uur inclusief een tussenstop rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 6 ,-
Lissabon
€ 5 ,-
Milaan
€ 20 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Cochin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cochin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cochin met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cochin zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020