Vliegen naar Thiruvananthapuram

Thiruvananthapuram, ook wel Trivandrum genoemd, is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Kerala. Thiruvananthapuram ligt in het zuidelijkste puntje van India. De stad...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 959,-

Tix

aanbevolen v.a. € 701,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Thiruvananthapuram voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Thiruvananthapuram

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Thiruvananthapuram

Kaart Thiruvananthapuram

Lees meer over Thiruvananthapuram

... heeft 750.000 inwoners en ligt aan de Arabische Zee.

Thiruvananthapuram heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder het Kowdiar Paleis, het Aakkulam Meer en het Kovalam strand.

Thiruvananthapuram kent een tropisch klimaat, het regent dan ook veel in Thiruvananthapuram. Van mei tot oktober heb je grote kans op een regenbui, zeker als je in juni of oktober gaat. De temperaturen zijn wel hoog: overdag ligt deze rond de 30 graden celsius. December, januari en februari zijn de droge maanden, ook in deze maanden ligt de temperatuur overdag boven de dertig graden, maar blijft het over het algemeen wel een stuk droger dan in de rest van het jaar.

Het vliegveld van Thiruvananthapuram heet officieel Trivandum International Airport. Het vliegveld ligt vlakbij het zakencentrum van de stad en op ongeveer 16 kilometer van het populaire strand Kovalam af. Vanaf Amsterdam vlieg je er met een overstap naartoe, bijvoorbeeld in Dubai, Abu Dhabi of Bangalore.

Goedkoop naar Thiruvananthapuram vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Thiruvananthapuram? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Thiruvananthapuram te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Thiruvananthapuram? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thiruvananthapuram vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Thiruvananthapuram kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Thiruvananthapuram vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Thiruvananthapuram boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Thiruvananthapuram in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Thiruvananthapuram Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Thiruvananthapuram  

Hoe lang is het vliegen naar Thiruvananthapuram? De vliegtijd naar Thiruvananthapuram is 12 uur en 20 minuten. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 25 minuten in Abu Dhabi.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Thiruvananthapuram

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Thiruvananthapuram aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Thiruvananthapuram met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Thiruvananthapuram zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024