Vliegen naar Calcutta

In het grote land India is de stad Kolkata gelegen, dat voorheen Calcutta heette. Het is de stad van de tegenstelling, want enerzijds is er veel armoede en anderzijds staan er ook...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 945,-

KLM

aanbevolen v.a. € 756,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Calcutta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Calcutta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Calcutta

Kaart Calcutta

Lees meer over Calcutta

... veel prachtige paleizen.

In Kolkata kun je veel paleizen en kerken bezoeken, maar het Indian Museum, het Marble Palace en de botanische tuinen moet je echt bezocht hebben. Het is in deze stad altijd erg druk vanwege de grote bevolkingsdichtheid. In deze stad stap je midden in de Indiase hectiek.

Het klimaat van Calcutta is tropisch. Zelden komt de temperatuur overdag onder de 24 graden celsius. In april en mei zijn temperaturen van 35 graden celsius zelfs niet vreemd. Van mei tot en met oktober kan er flink veel regen vallen.

De luchthaven van Calcutta heeft een erg lange officiele naam: Netaji Subhash Chandra Bose International Airport. Vanaf Amsterdam maak je bijna altijd een overstap, bijvoorbeeld in Dubai of Singapore. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kolkata Airport op Vliegveldinfo.nl.

In Kolkata kun je zowel met de metro, tram als bus reizen. Wil je meer van India ontdekken? Dan is de trein een goede optie. Hij gaat langzamer dan in Nederland, maar door heel India heen ligt wel rails.

Goedkoop naar Calcutta vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Calcutta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Calcutta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Calcutta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Calcutta vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Calcutta deals. Tip: voor een last minute Calcutta vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Calcutta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Calcutta  

Hoe lang is het vliegen naar Calcutta? De vliegtijd naar Calcutta is iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Calcutta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Etihad Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Calcutta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Calcutta zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024