Vliegen naar Calcutta

In het grote land India is de stad Kolkata gelegen, dat voorheen Calcutta heette. Het is de stad van de tegenstelling, want enerzijds is er veel armoede en anderzijds staan er ook...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Calcutta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Calcutta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Calcutta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Calcutta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Calcutta? Geef je op voor de Calcutta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Calcutta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Calcutta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Calcutta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Calcutta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Calcutta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Calcutta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Calcutta

Hoe lang is het vliegen naar Calcutta? De vliegtijd naar Calcutta is iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Calcutta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Calcutta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Calcutta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Calcutta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Calcutta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017