Vliegen naar Goa India

Op zoek naar rechtstreekse vluchten Goa India? Een directe vlucht Goa is er helaas niet vanuit Nederland. Wie naar deze deelstaat op het Indische Subcontinent wil reizen heeft...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,093,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,093,-

KLM

aanbevolen v.a. € 775,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Goa India voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Goa India

Kaart Goa India

Lees meer over Goa India

... altijd een stop of overstap. Arke is namelijk gestopt met het vakantie aanbod en vliegt niet meer naar Goa. KLM Goa vluchten zijn er nog wel. Daarnaast kan je Amsterdam Goa vluchten o.a. boeken bij luchtvaartmaatschappijen als Jet Airways en Lufthansa. 

Over Goa
De hoofdstad van Goa is Panaji. Goa is de kleinste staat van India maar dat maakt het niet minder populair. Goa is namelijk een hele bekende en veel bezochte plek voor Backpackers van over de hele wereld.

Wat is de beste reistijd voor Goa India?
Goa ligt aan de zuidwest kant van India waardoor het gedurende een periode last heeft van de moessontijd.
De moesson duurt in Goa van juni tot september, dan valt praktisch alle regen voor het hele jaar. Het weer in Goa is verder vrij constant, de temperatuur ligt gemiddeld tussen de 28 en 33 graden. Het wordt aangeraden om buiten de moesson maanden Goa te bezoeken.

Wat is de benaming van het vliegveld van Goa India?
Het hoofd vliegveld van Goa is Dabolim airport dat zowel een militair als een commerciële luchthaven is. Dabolim airport ligt centraal gelegen in Goa. Het is helaas niet mogelijk om direct op Goa te vliegen, je moet tenminste 1 overstap maken om de reis te voltooien. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Goa Dabolim Airport op Vliegveldinfo.nl.

De makkelijkste manier voor goedkope vliegtickets Goa India!
Heb je maar een klein budget maar wil je toch naar Goa? Meld je aan voor de Flight Alert en geef jouw budget op, wij sturen je een e-mail wanneer we een vliegticket in jouw prijsklasse hebben gevonden.

Goedkoop naar Goa India vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Goa India? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Goa India te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Goa India? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Goa India vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Goa India deals. Tip: voor een last minute Goa India vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Goa India Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Goa India  

Hoe lang is het vliegen naar Goa India? De vluchtduur Amsterdam Goa is doorgaans minimaal 11,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Goa India

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Goa India aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Goa India zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024