Vliegen naar El Paso

El Paso ligt in het zuidwestelijkste puntje van Texas en grenst aan de rivier de Rio Grande. De Rio Grande is grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Aan de andere kant van de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 777,-

KLM

aanbevolen v.a. € 645,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets El Paso voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets El Paso

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij El Paso

Kaart El Paso

Lees meer over El Paso

... rivier ligt de Mexicaanse stad Ciudad Juarez.


Beste reistijd voor een vakantie  El Paso
Het kan erg warm zijn in El Paso, van mei t/m september is de gemiddelde temperatuur overdag boven de 30 graden, in juni zelfs boven de 35 graden. De overige maanden zijn een stuk koeler, met temperaturen tussen de 15 en 25 graden celsius overdag.


Bezienswaardigheden El Paso
In El Paso vind je prachtige musea en theaters, maar als je uit de stad rijdt kom je ook vele prachtige National Parks tegen zoals het Carlsbad Caverns National Park, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.


El Paso airport
6 kilometer ten noordoosten van El Paso ligt het vliegveld, El Paso International Airport. Het heeft drie landingsbanen en 15 gates. Er wordt vooral naar andere Amerikaanse steden gevlogen. Vanaf Schiphol gaan er dan ook geen directe vluchten naar El Paso, maar zul je altijd een overstap maken, bijvoorbeeld in Atlanta, Dallas of Houston.

Goedkoop naar El Paso vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets El Paso? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht El Paso te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar El Paso? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe El Paso vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets El Paso deals. Tip: voor een last minute El Paso vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste El Paso Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd El Paso  

Hoe lang is het vliegen naar El Paso? De vluchtduur El Paso vanaf Amsterdam bedraagt circa 14 a 15 uur op een vlucht met overstap. De tussenstop duurt veelal rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten El Paso

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket El Paso aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets El Paso zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024