Vliegen naar Ciudad Juarez

Ciudad Juarez ligt in Mexico, op de grens met Amerika. Door het drugsgeweld staat deze stad bekend als een onveilige stad. Het vliegveld van Ciudad Juarez is vrij klein en er...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 831,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ciudad Juarez voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ciudad Juarez

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ciudad Juarez

Kaart Ciudad Juarez

Lees meer over Ciudad Juarez

... wordt dan ook maar op een aantal bestemmingen gevlogen (o.a. Mexico City). Vanaf Amsterdam zul je dan ook altijd een overstap moeten maken.

Dat het naast het drugsgeweld ook mooi is in Ciudad Juarez blijkt uit de Werelderfgoedlijst van UNESCO: niet ver van Ciudad Juarez staat een ruine die een plekje op deze lijst heeft weten te veroveren.

Ciudad Juarez wordt gekenmerkt door warme zomers en milde winters. Van mei tot en met september ligt de dagtemperatuur boven de 30 graden celsius. De koudste maand is januari, het wordt dan overdag zo'n 13 graden en in de nacht een graad of 5.

Het Abraham Gonzalez International Airport is omsloten door de stad. Het centrum ligt op een paar kilometer van de luchthaven. Een andere grote nabij gelegen luchthaven is El Paso International Airport. Let wel op: deze luchthaven ligt in Amerika, je zult dan eerst de grens van Mexico naar Amerika over komen.

Goedkoop naar Ciudad Juarez vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ciudad Juarez? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ciudad Juarez te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ciudad Juarez? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ciudad Juarez vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ciudad Juarez deals. Tip: voor een last minute Ciudad Juarez vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ciudad Juarez Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ciudad Juarez  

Hoe lang is het vliegen naar Ciudad Juarez? De vliegtijd naar Ciudad Juarez bedraagt bijna 17 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Ciudad Juarez

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ciudad Juarez aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ciudad Juarez zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024