Vliegen naar Ciudad Juarez

Ciudad Juarez ligt in Mexico, op de grens met Amerika. Door het drugsgeweld staat deze stad bekend als een onveilige stad. Het vliegveld van Ciudad Juarez is vrij klein en er...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ciudad Juarez voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ciudad Juarez vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ciudad Juarez vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ciudad Juarez te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ciudad Juarez? Geef je op voor de Ciudad Juarez Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ciudad Juarez vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ciudad Juarez kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ciudad Juarez in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ciudad Juarez boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ciudad Juarez in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ciudad Juarez als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ciudad Juarez

Hoe lang is het vliegen naar Ciudad Juarez? De vliegtijd naar Ciudad Juarez bedraagt bijna 17 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Ciudad Juarez

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ciudad Juarez o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ciudad Juarez met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ciudad Juarez. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ciudad Juarez zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017