Vliegen naar Santa-Fe

Santa-Fe is de hoofdstad van de Amerikaanse staat New-Mexico. Toeristen komen naar deze regio om haar prachtige landschap en natuur te aanschouwen. Pal ten oosten van de stad ligt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa-Fe voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santa-Fe

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santa-Fe

Kaart Santa-Fe

Lees meer over Santa-Fe

...d ligt het Santa-Fe National Forest. Het milde landklimaat kent vier duidelijke seizoenen. In de zomerse maanden lopen veel mensen tot in de late uren rond in de levendige binnenstad. De Spaanse en Mexicaanse achtergrond komt terug in de architectuur en de vele festivals die plaatsvinden in de zomerse maanden. Daarnaast is de stad rijk aan een serie interessante musea. Dat Santa-Fe barst van de cultuur wordt benadrukt door een plaats op de UNESCO lijst van creatieve steden. Het is ook een van de beste plaatsen om kunst van de oorspronkelijke bewoners van Amerika te kopen, de indianen.

Het vliegveld van Santa Fe is Santa Fe Municipal Airport (SAF). Vanaf de luchthaven van Santa Fe is het minder dan een half uur rijden naar de stad. Het huren van een auto is aan te raden, of maak gebruik van de shuttlebussen.

Wil je goedkoop naar Santa Fe vliegen? De kunst is dan om te weten wanneer je toe moet slaan en voor Santa Fe zijn dat alle tickets die onder 800 / 850,- komen in principe een prima deal. Door je aan te melden op onze flight alert service kan je de nieuwe acties voor Santa Fe goed in de gaten houden!

Goedkoop naar Santa-Fe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santa-Fe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santa-Fe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa-Fe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa-Fe vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Santa-Fe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Santa-Fe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santa-Fe boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santa-Fe in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Santa-Fe Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Santa-Fe  

Hoe lang is het vliegen naar Santa-Fe? De vluchtduur bedraagt ongeveer 15 uur dit hangt af van de overstaptijd. Gemiddeld bedraagt die ongeveer 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 29 ,-
Albanie
€ 657 ,-
Kaapverdie
€ 55 ,-
Nice

Bijkomende kosten bij vluchten Santa-Fe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santa-Fe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santa-Fe met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa-Fe zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023