Vliegen naar Santa-Fe

Vliegen naar Santa Fe New Mexico? Vanaf Dusselfdorf zijn er regelmatig goedkope vliegtickets Sante Fe in de aanbieding! Ontdek de beste deals voor tickets Santa Fe hieronder!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 942,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa-Fe voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santa-Fe

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santa-Fe

Kaart Santa-Fe

Lees meer over Santa-Fe

...

Santa-Fe is de hoofdstad van de Amerikaanse staat New-Mexico. Toeristen komen naar deze regio om haar prachtige landschap en natuur te aanschouwen.

Pal ten oosten van de stad ligt het Santa-Fe National Forest. Het milde landklimaat kent vier duidelijke seizoenen. In de zomerse maanden lopen veel mensen tot in de late uren rond in de levendige binnenstad. De Spaanse en Mexicaanse achtergrond komt terug in de architectuur en de vele festivals die plaatsvinden in de zomerse maanden. Daarnaast is de stad rijk aan een serie interessante musea.

Dat Santa-Fe barst van de cultuur wordt benadrukt door een plaats op de UNESCO lijst van creatieve steden. Het is ook een van de beste plaatsen om kunst van de oorspronkelijke bewoners van Amerika te kopen, de indianen.

Vliegen naar Santa Fe in New Mexico
Het vliegveld van Santa Fe is Santa Fe Municipal Airport (SAF). Vanaf de luchthaven van Santa Fe is het minder dan een half uur rijden naar de stad. Het huren van een auto is aan te raden, of maak gebruik van de shuttlebussen.

Wil je goedkoop naar Santa Fe vliegen? De kunst is dan om te weten wanneer je toe moet slaan en voor Santa Fe zijn dat alle tickets die onder 800 / 850,- komen in principe een prima deal. Door je aan te melden op onze flight alert service kan je de nieuwe acties voor Santa Fe goed in de gaten houden!

Goedkoop naar Santa-Fe vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Santa-Fe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Santa-Fe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa-Fe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa-Fe vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Santa-Fe deals. Tip: voor een last minute Santa-Fe vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Santa-Fe Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Santa-Fe?  

De vluchtduur naar Santa-Fe is al snel 15 uur of meer dit hangt af van de overstaptijd. Op de meeste vluchten naar Santa-Fe zal je 2x moeten overstappen.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Santa-Fe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santa-Fe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa-Fe zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024