Vliegen naar Chihuahua

In het noorden van Mexico vind je de stad Chihuahua, hoewel het geen toeristische stad is zijn er een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Dit zijn voornamelijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chihuahua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chihuahua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chihuahua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chihuahua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chihuahua? Geef je op voor de Chihuahua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chihuahua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chihuahua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chihuahua in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chihuahua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chihuahua in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chihuahua als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chihuahua

Hoe lang is het vliegen naar Chihuahua? De vliegtijd naar Chihuahua bedraagt bij een rechtstreekse vlucht 11,5 uur. Bij niet rechtstreekse vluchten loopt de totale reistijd al snel met 5 uur op.

Bijkomende kosten bij vluchten Chihuahua

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chihuahua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chihuahua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chihuahua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chihuahua zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017