Vliegen naar Chihuahua

In het noorden van Mexico vind je de stad Chihuahua, hoewel het geen toeristische stad is zijn er een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Dit zijn voornamelijk...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 982,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chihuahua voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chihuahua

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chihuahua

Kaart Chihuahua

Lees meer over Chihuahua

... veel historische zaken, zoals gebouwen uit de 19e en 20ste eeuw, musea en kerken. De inwoners van Chihuahua zijn over het algemeen erg gastvrij en helpen toeristen graag op weg. De stad staat bekend om haar enorme hoeveelheid winkels met cowboy laarzen en pittige chili tortilla’s.

Leuk om te bezoeken zijn de grotten Nombre de Dios. In dit ondergrondse systeem treft je zowel stalactieten als stalagmieten. Een entreekaartje kost ongeveer 2,50. Voor de liefhebbers worden er in Chihuahua ook nog stierengevechten gehouden. In dit deel van Mexico is het nooit echt koud; in december en januari is het er overdag nog zo'n 18 graden celsius. In de zomer is het er ongeveer 30-40 graden. Van juli tot september valt er de meeste regen, dit in combinatie met de hitte maakt de herfstperiode de beste tijd om Chihuahua te bezoeken.

Vanaf de luchthaven van Chihuahua gaan er vluchten naar andere steden in Mexico, Amerika of Zuid-Amerika. Vanuit Nederland maak je dus altijd een overstap. De luchthaven heet Roberto Fierro Villalobos Airport en heeft de code CUU. Bij aankomst op het vliegveld ben je ongeveer 18 kilometer van de stad verwijderd.

Goedkoop naar Chihuahua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chihuahua? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chihuahua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chihuahua? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chihuahua vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Chihuahua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Chihuahua vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chihuahua boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chihuahua in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Chihuahua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chihuahua  

Hoe lang is het vliegen naar Chihuahua? De vliegtijd naar Chihuahua bedraagt bij een rechtstreekse vlucht 11,5 uur. Bij niet rechtstreekse vluchten loopt de totale reistijd al snel met 5 uur op.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Chihuahua

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chihuahua aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chihuahua met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chihuahua zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023