Vliegen naar Dhaka

Dhaka is de hoofdstad van Bangladesh, een land ingeklemd tussen India en Birma. Dhaka heeft 12 miljoen inwoners en hiermee is het tevens de grootste stad van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 941,-

KLM

aanbevolen v.a. € 920,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dhaka voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dhaka

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dhaka

Kaart Dhaka

Lees meer over Dhaka

... Bangladesh. Bangladesh kent een bijzondere cultuur, waardoor het zeer de moeite waard is om het te bezoeken. In Dhaka ontdek je prachtige moskeeën en tempels.

Beste reistijd Dhaka, Klimaat Dhaka
Van november tot en met maart is de beste reistijd, omdat je dan buiten het regenseizoen reist. De temperatuur varieert van 36 graden celsius overdag (in april) tot aan 26 graden overdag in januari. Buiten het regenseizoen koelt het aangenaam af in de nacht, naar zo'n 15 graden, maar in het regenseizoen blijft het vaak erg warm 's nachts.

Op zoek naar goedkoep vliegtickets Dhaka?
Goedkoop vliegen naar Dhaka, Amsterdam Dhaka?
In Dhaka ligt het grootste vliegveld van Bangladesh, het Shahjalal International Airport. Er vertrekken veel internationale vluchten met diverse maatschappijen, maar helaas wordt er niet direct op Amsterdam gevlogen. De meest logische vliegroute is via Dubai, maar een overstap in Hong Kong is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Dhaka Airport op Vliegveldinfo.nl.

Advies voor reizen naar Bangladesh?
Bangladesh is een niet alledaags land om naar toe te reizen. Controleer daarom altijd het actuele reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Klik op 'Meer over Dhaka' voor het actuele advies.

Goedkoop naar Dhaka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dhaka? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dhaka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dhaka? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dhaka vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dhaka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dhaka vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dhaka boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dhaka in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Dhaka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dhaka  

Hoe lang is het vliegen naar Dhaka? De vluchtduur is circa 17 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Dhaka

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Etihad Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Royal Jordanian
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dhaka aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dhaka zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024