Vliegen naar Dhaka

Dhaka is de hoofdstad van Bangladesh, een land ingeklemd tussen India en Birma. Dhaka heeft 12 miljoen inwoners en hiermee is het tevens de grootste stad van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dhaka voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dhaka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dhaka vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dhaka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dhaka? Geef je op voor de Dhaka Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dhaka vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dhaka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dhaka in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dhaka boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dhaka in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dhaka als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dhaka

Hoe lang is het vliegen naar Dhaka? De vluchtduur is circa 17 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dhaka

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dhaka o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dhaka met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dhaka. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dhaka zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017