Vliegen naar Yangon

Op zoek naar een voordelig retour Amsterdam - Yangon of Brussel Yangon? Hier zie je in een oogopslag welke airlines vliegen naar Yangon en wat de beste actuele vliegdeals zijn!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 850,-

Singapore Airlines

aanbevolen v.a. € 850,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 864,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yangon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Yangon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Yangon

Kaart Yangon

Lees meer over Yangon

...

Op zoek naar goedkope vluchten naar Yangon Myanmar? Yangon of Rangoon was tot een paar jaar geleden de hoofdstad van Myanmar en is nog steeds de grootste stad van dit land met ruim 4,1 miljoen inwoners. 

Het is een bijzonder mooie stad met veel groen. Heel terecht heeft Yangon dan ook de bijnaam van 'De Tuinstad van het Oosten' gekregen.

In de stad mag je in ieder geval The Shwedagon Pagoda niet missen. Deze volledig gouden tempel behoort niet alleen tot de meest belangrijke bezienswaardigheden van Yangon, het is ook de in religieus opzicht belangrijkste tempel van het land!

Wie een vlucht naar Yangon zoekt zal snel merken dat vrijwel alle vliegtickets naar Yangon die je in Nederland kan boeken met een tussenstop in Bangkok of Singapore zijn.

De internationale luchthaven, Yangon International Airport (RGN) die ook wel bekend staat als Minglagon ligt op circa 30 minuten rijden ten Noorden van het centrum van de stad.

Vanaf het vliegveld gaan bussen naar Yangon maar die zijn erg vol en druk. Een taxi is dan ook een aanrader en kost naar het stadscentrum meestal minder dan 10 dollar (vraag voor het instappen altijd even naar de prijs). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Yangon Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Yangon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yangon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yangon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yangon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yangon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Yangon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Yangon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yangon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yangon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Yangon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Yangon  

Hoe lang is het vliegen naar Yangon? De vluchtduur is 14 uur en 40 minuten dit is met een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Yangon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Eva Air
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Qatar Airways
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Yangon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yangon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024