Vliegen naar Yangon

Yangon of Rangoon was tot een paar jaar geleden de hoofdstad van Myanmar en is nog steeds de grootste stad van dit land met ruim 4,1 miljoen inwoners.  Het is een bijzonder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yangon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Yangon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yangon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yangon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yangon? Geef je op voor de Yangon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yangon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Yangon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Yangon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yangon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yangon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Yangon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Yangon

Hoe lang is het vliegen naar Yangon? De vluchtduur is 14 uur en 40 minuten dit is met een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Yangon

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Yangon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Yangon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Yangon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yangon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017