Vliegen naar Bangladesh

De beste deals voor tickets Bangladesh? Check de Bangladesh aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Bangladesh : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dhaka
bestemming Dhaka

Dhaka is de hoofdstad van Bangladesh. Het is gelegen in de delta van de grote rivieren Ganges & Bramaputra. In de agglomeratie van Dhaka wonen zo'n 10 miljoen mensen en tevens is het politieke en economische hart van Bangladesh. De vluchtduur naar Dhaka bedraagt ongeveer 13 uur inclusief overstap.

Last minute vliegtickets Bangladesh

Luchthavens in Bangladesh

Kaart Bangladesh

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Bangladesh

Bangladesh is een land in het zuiden van Azië, ten oosten van India. Bangladesh is het 8 na meest bevolkte land ter wereld met meer dan 160 miljoen inwoners. Qua natuur heeft Bangladesh de grootste mangroven jungle in de wereld met overweldigende diverse en bijzondere flora en fauna. Om goedkope vliegtickets Bangladesh te bemachtigen is het altijd handig om vooraf aan het boeken diverse vertrekplaatsen buiten Schiphol te checken. Dit levert veelal een groot prijsvoordeel in de zoektocht naar goedkope vliegtickets Bangladesh!

Vluchten naar de hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Dhaka is als hoofdstad en grootste economische drijfkracht van Bangladesh enorm belangrijk voor het gehele land. Er wonen een ongelooflijke circa 7 miljoen mensen in Dhaka deze gigantische metropool, zelf 10 miljoen als agglomeratie. Vanaf Amsterdam zal dit meestal ook je startpunt zijn voor jou reis door Bangladesh. Vanaf Schiphol maak je meestal tenminste één of twee overstappen om in Bangladesh te kunnen komen. De overstappen vinden veelal plaats in bijvoorbeeld Istanbul, Frankfurt en/of Doha. De grootste luchthaven van Bangladesh nabij Dhaka heet voluit Shah Jalal International Airport. Het vliegveld ligt op korte afstand ,circa 15 kilometer, ten noorden van het centrum van Dhaka. Het is aan te raden om gebruik te maken van een taxi om vanaf de luchthaven naar jouw specifieke bestemming binnen Dhaka te reizen. Handige informatie over de vliegvelden in Bangladesh vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Bangladesh vakantie
Het klimaat in Bangladesh is tropisch met kans op zeer extreme weersomstandigheden, voornamelijk gedurende het regenseizoen van juni tot en met oktober. In deze maanden is de kans het grootst op cyclonen en tyfoons, hou de weervoorspellingen in die maanden dan ook goed in de gaten, al is het idealer om gedurende andere periodes in het jaar te reizen. Het droogst is het van oktober tot en met maart. Wanneer je in april reist, reis je in de warmste periode, het kan dan zo maar diep in de  30 graden Celsius worden in Bangladesh. In januari is het gemiddeld  het koelst in de regio, met temperaturen tot wel net onder de 20 graden. Houdt er rekening mee dat de gevoelstemperaturen sterk af kunnen wijken van de daadwerkelijke temperatuur.

Bezienswaardigheden Bangladesh
Er zijn ook genoeg bezienswaardigheden in Bangladesh. In de hoofdstad Dhaka heb je het 'Lalbag Fort', dit is een erg mooie plek met veel historische waarde. De stad zelf heeft een enorm aandeel van geschiedenis in Bangladesh. Het Lalbag Fort toont de magische momenten van die geschiedenis. Het een prachtige architectuur en ook nog eens een prachtig landschap. Een must om te bezoeken bij een vakantie Bangladesh. 

Goedkoop naar Bangladesh vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bangladesh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bangladesh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bangladesh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bangladesh vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bangladesh deals. Tip: voor een last minute Bangladesh vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bangladesh Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Bangladesh? 

De totale vliegtijd van Amsterdam – Schiphol naar Shah Jalal International Airport in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh, bedraagt ongeveer 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bangladesh

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bangladesh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bangladesh zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024