Vliegen naar Kathmandu

Goedkoop vliegen naar Kathmandu, Nepal? De beste reistijd om op vakantie naar Kathmandu te gaan zijn de maanden maart t/m mei en in de herfst de maand oktober. Dan heb je de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kathmandu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kathmandu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kathmandu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kathmandu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kathmandu? Geef je op voor de Kathmandu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kathmandu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kathmandu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kathmandu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kathmandu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kathmandu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kathmandu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kathmandu

Hoe lang is het vliegen naar Kathmandu? De vluchtduur Amsterdam Kathmandu is 14,5 uur incl. een korte overstaptijd.

Bijkomende kosten bij vluchten Kathmandu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kathmandu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kathmandu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kathmandu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kathmandu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017