Vliegen naar Kathmandu

Goedkoop vliegen naar Kathmandu, Nepal? De beste reistijd om op vakantie naar Kathmandu te gaan zijn de maanden maart t/m mei en in de herfst de maand oktober. Dan heb je de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 912,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,032,-

Etihad Airways

aanbevolen v.a. € 1,674,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kathmandu voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kathmandu

Kaart Kathmandu

Lees meer over Kathmandu

... meeste kans op mooi weer en weinig regen.

Goedkope vliegtickets Kathmandu
Maar ... als je goedkope vliegtickets Kathmandu zoekt kan je juist beter net buiten deze periode vliegen. In het laagseizoen lukt het vaak nog wel om tussen de 500,- en 600,- euro retour vliegreis aanbiedingen te vinden. Hoewel bij veel bestemmingen een vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel stukken goedkoper is dan een vertrek vanaf Schiphol, is dat bij een vlucht naar Kathmandu zeker niet altijd het geval. Er zijn goede verbindingen (met één overstap, doorgaans in het Midden-Oosten) naar het land van de geboorteplaats van Boeddha.

Reizen Kathmandu Nepal
Kathmandu heeft twee gezichten: ondanks de drukte heeft de stad haar middeleeuwse charme weten te behouden. Vooral rugzaktoeristen bezoeken de stad maar ook bergbeklimmers die de Himalaya willen trotseren. In de smalle winkelstraatjes van Kathmandu zul je geen straatnamen tegenkomen dus voor wie niet wil verdwalen… reis per tuktuk of taxi.

Is er een directe vlucht Kathmandu?
Het vliegveld van Kathmandu ligt net even buiten de stad dus na je landing ben je wel snel op je bestemming. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kathmandu Tribhuvan Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kathmandu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kathmandu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kathmandu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kathmandu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kathmandu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kathmandu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kathmandu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kathmandu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kathmandu in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kathmandu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kathmandu  

Hoe lang is het vliegen naar Kathmandu? De vluchtduur Amsterdam Kathmandu is 14,5 uur incl. een korte overstaptijd.

Nieuwste Error Fares

€ 278 ,-
Toronto
€ 19 ,-
Dublin
€ 475 ,-
Kreta

Bijkomende kosten bij vluchten Kathmandu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Etihad Airways
- *
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
333Travel
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kathmandu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kathmandu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kathmandu zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023