Vliegen naar Louisville

Het Noordelijk gelegen Louisville is grootste stad van de Noord-Amerikaanse staat Kentucky. De stad is wereld beroemd om het jaarlijks terugkomende Kentucky Derby, de beroemdste...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 657,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Louisville voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Louisville

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Louisville

Kaart Louisville

Lees meer over Louisville

... paardenrace van de wereld. Daarnaast is de Louisville Cyclocross is een andere reden dat veel toeristen haar bezoeken.

Bezienswaardigheden
In het stadscentrum van Louisville komen echter ook cultuurliefhebbers aan hun trekken. Op 'Museum Row' tref je o.a. het Frazier Historisch Museum, het Kentucky Sience Center, het kentucky Center of Art and Craft en het Mohammed Ali museum. Honkbalfans moeten zeker ook een bezoek brengen aan het Slugger museum, dat helemaal in het teken van honkbal staat.

Luchthaven Louisville airport
Op maar 10 minuten rijden per auto van de stad Louisville ligt de luchthaven Louisville international airport. Het vliegveld heeft drie landingsbanen en vooral veel binnenlandse verbindingen. Je kunt vanuit Louisville naar een 23 grote andere Amerikaanse steden vliegen vanaf waar je dan een verbinding met je vlucht naar Nederland hebt.

Voordeliger naar Louisville
Tip: zoek je een goedkope vlucht Louisville en woon je in het Zuiden des Lands kijk dan hierboven eens naar de tarieven voor vertrek vanaf Antwerpen! Voor een vertrek met KLM begint de goedkoopste vlucht Louisville namelijk vaak per trein in Antwerpen. Je treinkaartje is dan inbegrepen bij je ticket van je vliegreis is gewoon vanaf Schiphol airport. Vanwege de marketing voor de Belgische markt is dit echter vaak aanzienlijk veel gunstiger in prijs!

Goedkoop naar Louisville vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Louisville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Louisville vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Louisville kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Louisville vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Louisville boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Louisville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Louisville  

Hoe lang is het vliegen naar Louisville? De vluchtduur is 12,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Louisville

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Louisville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Louisville zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024