Vliegen naar Lexington

De Amerikaanse stad Lexington ligt in de staat Kentucky, in het oosten van Amerika. Lexington kent warme zomers en koude winters, waarbij het overdag net iets boven nul wordt...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 638,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lexington voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lexington

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lexington

Kaart Lexington

Lees meer over Lexington

... en 's nachts een graad of 2 of 3 onder nul. In juli kun je overdag rekenen op een kleine 30 graden celsius. Voor astmapatienten waarschijnlijk geen fijne stad: de stad staat bekend als een stad waar astmapatienten veel last hebben van hun allergie (onderzocht door Asthma and Allergy Foundation of America).


Het Blue Grass Airport is het grootste vliegveld van Lexington. Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, je zult waarschijnlijk een overstap maken in een grote Amerikaanse stad zoals Houston, Atlanta of Detroit.

Goedkoop naar Lexington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lexington? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lexington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lexington? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lexington vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lexington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lexington vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lexington boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lexington in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lexington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lexington  

Hoe lang is het vliegen naar Lexington? De vluchtduur is rond de 12 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Lexington

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lexington aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lexington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lexington zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024