Vliegen naar Lexington

De Amerikaanse stad Lexington ligt in de staat Kentucky, in het oosten van Amerika. Lexington kent warme zomers en koude winters, waarbij het overdag net iets boven nul wordt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lexington voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lexington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lexington vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lexington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lexington? Geef je op voor de Lexington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lexington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lexington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lexington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lexington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lexington in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lexington als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lexington

Hoe lang is het vliegen naar Lexington? De vluchtduur is rond de 12 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lexington

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lexington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lexington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lexington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lexington zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017