Vliegen naar Indianapolis

Indianapolis onder inwoners ook wel liefkozend Indy genoemd, is de grootste stad en tevens de hoofdstad van de Amerikaanse staat Indiana met een agglomeratie van 2 miljoen...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 852,-

KLM

aanbevolen v.a. € 875,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 839,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Indianapolis voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Indianapolis

Kaart Indianapolis

Lees meer over Indianapolis

... inwoners. Indianapolis heeft een aantal Cultural Districts die elk een historisch en culturele waarde hebben voor de stad.

Bezienswaardigheden Indianapolis
In Indianapolis bestaat er een tour genaamd de Indianapolis Cultural Trail, Deze tour leidt je door heel Indianapolis en laat je daar de meest mooie en bijzondere plekjes van de Cultural districts in Indianapolis zien. Tip: met kinderen is een bezoek aan het Childrens Museum leuk om te doen.

Festivals
Indianapolis heeft elk jaar weer vele terugkerende festivals die het elk meer dan waard zijn om te bezoeken. Het Indy Jazz Fest in Indianapolis is hier een goed voorbeeld van. De echte festiviteiten vinden zich in Indianapolis plaats in mei. Dan is er in Indianapolis een groot evenement genaamd de Indianapolis 500, een maand lang vele evenementen, festivals en andere leuke bezigheden. Ook tref je in Indianapolis een beroemde Motor speedway waar vele grote races gehouden worden.

Het vliegveld van Indianapolis genaamd Indianapolis international airport ligt op de rand van de agglomeratie en is ongeveer een twintig minuten rijden van de binnenstad vandaan.

Op onze site kunt u snel en erg gemakkelijk alle tickets naar Indianapolis van alle aanbieders vergelijken. Zo kunt u heel simpel de beste en goedkoopste vliegtickets Indianapolis vinden.

Goedkoop naar Indianapolis vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Indianapolis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Indianapolis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Indianapolis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Indianapolis vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Indianapolis deals. Tip: voor een last minute Indianapolis vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Indianapolis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Indianapolis  

Hoe lang is het vliegen naar Indianapolis? De vluchtduur is 12 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Indianapolis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Indianapolis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Indianapolis zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024