Vliegen naar Cartagena Colombia

Goed nieuws: je kunt sinds kort ook  rechtstreeks met KLM naar Cartagena vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Deze vluchten Amsterdam - Cartagena zijn een combinatie met...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,055,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 819,-

KLM

aanbevolen v.a. € 769,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cartagena Colombia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cartagena Colombia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cartagena Colombia

Kaart Cartagena Colombia

Lees meer over Cartagena Colombia

... de KLM vluchten Bogota waar je een korte tussenstop hebt. Door deze rechtstreekse vlucht is de vliegtijd naar Cartagena met KLM aanzienlijk korter geworden! Andere vluchten Cartagena vanaf Schiphol zijn altijd met overstap / tussenstop.  

Goedkoop vliegen naar Cartagena
De voordeligste tickets Cartagena tref je meestal bij de online reisbureaus op deze pagina. Vaak betreft dit tijdelijke deals met Amerikaanse vliegmaatschappijen. O.a. Delta airlines wil zo af en toe nog wel eens een scherpe actie lanceren. Maar let op: soms is de vluchtduur van dergelijke goedkope vliegtickets wel 50 uur of meer inclusief stops en / of overstap! TIP: De allervoordeligste optie van dit moment is overigens geen los vliegticket Cartagena maar een startpakket met vlucht en hotel (de eerste nachten) van TUI. Dit startpakket Cartagena is inclusief een retour Amsterdam Cartagena met KLM, een transfer plus 2 hotelovernachtingen. Ook van dit pakket tref je de actuele aanbieding voor een goed vergelijk op deze pagina!

Vakantie Cartagena
Cartagena is een stad in het noorden van Colombia, in Zuid-Amerika. De stad grenst aan de Caribische Zee.De oude stad Cartagena biedt veel voor toeristen. Je kunt prachtige koloniale gebouwen bewonderen, zoals het Paleis van de Inquisitie, de Conventie van Santa Clara en de kathedraal. Daarnaast is de omgeving indrukwekkend, 30 kilometer buiten de stad liggen de Rosario Eilanden waar je tropische vissen en haaien kunt spotten.

Beste reistijd Cartagena
In oktober is het regenseizoen, voor de rest is het weer vrij constant met het hele jaar door temperaturen tussen de 24 en 31 graden Celsius. Van januari tot en met maart valt er bijna geen regen, de overige maanden moet je wel rekening houden met af en toe een bui.

Vliegveld Cartagena Colombia
Aan de noordkant van de stad vind je de luchthaven van Cartagena, officieel Rafael Nunez International Airport. Vanuit Nederland gaan er pas vanaf voorjaar 2017 rechtstreekse vluchten naar Cartagena. Meestal maak je een overstap in Panama City of Bogota. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cartagena Rafael Núñez Airport op Vliegveldinfo.nl.

De stad is goed per voet te verkennen. Ga je met een taxi? Hou er dan rekening mee dat deze meestal geen meter hebben. Het is dus verstandig om vooraf een prijs af te spreken.

Goedkoop naar Cartagena Colombia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cartagena Colombia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cartagena Colombia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cartagena Colombia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cartagena Colombia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cartagena Colombia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cartagena Colombia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cartagena Colombia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cartagena Colombia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cartagena Colombia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cartagena Colombia  

Hoe lang is het vliegen naar Cartagena Colombia? De vluchtduur naar Cartagena Columbia bedraagt 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Cartagena Colombia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cartagena Colombia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cartagena Colombia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cartagena Colombia zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024