Vliegen naar Cali

Voordelige tickets Cali Colombia boeken? Begin lang van tevoren de tarieven voor vluchten naar Cali te volgen. Bekijk diverse aanbieders, airlines, reisdata en luchthavens om tot de goedkoopste vliegtickets Cali colombia te komen!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 741,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,323,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cali voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Cali

Kaart Cali

Lees meer over Cali

...

In het zuiden van Colombia ligt de stad Cali. Het is na de hoofdstad Bogota de grootste stad van het land. De stad is een echt handelscentrum en hier wordt dan ook koffie, katoen, suikerriet, vleeswaren en sojabonen verhandeld. Cali is in sommige delen (erg) toeristisch ingedeeld, zoals in de wijk Granada. Hier vind je veel toeristische restaurants, zoals barretjes waar alleen gegourmet kan worden.

Rechtstreeks of toch zo goedkoop mogelijk naar Cali? Tips van vliegexperts
De luchthaven van Cali heet officieel Alfonso Bonilla Aragon International Airport, ook wel Palmaseca International Airport genaamd. Rechtstreekse vluchten naar Cali - Colombia? Kijk voor de beste verbindingen zeker bij de KLM en speel wat met je vluchtdagen, een paar keer per week vliegt KLM rechtstreeks naar Cali. Weliswaar maakt deze vlucht op de heenweg een tussenstop op Bogota, maar vliegt dan direct weer door naar Cali. Op de terugweg nar Amsterdam is deze vlucht volledig rechtstreeks Echt goedkope vliegtickets Cali boek je overigens meestal met een overstap in bijvoorbeeld Madrid en / of Bogota. Dit scheelt vaak meer dan 100,- op de prijs voor een retourvlucht. Tip: boek deze tickets ruim op tijd, want lastminute vliegen naar Cali is doorgaans niet erg voordelig. Een enkele keer kun je, in het laagseizoen en buiten de schoolvakanties, mazzel hebben met een vlucht en wel enkele scherpe aanbiedingen voor vliegen naar Cali aantreffen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cali Airport op Vliegveldinfo.nl.

In Cali is het het gehele jaar door warm, met overdag temperaturen rond de 30 graden Celsius en in de nacht koelt het af naar gemiddeld 20 graden Celsius. Augustus is de warmste maand, hier wordt het gemiddeld overdag 36 graden. Deze hitte is op het heetst van de dag niet altijd prettig. Tip: ga om 16.00 uur wandelen door de stad. De ergste hitte is weer geweest en vanuit de bergen steekt er vaak een verkoelend briesje op. Rond dit tijdstip komt de stad tot leven!

Goedkoop naar Cali vliegen? 2 Tips:

  • Goedkope tickets Cali? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cali? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cali vliegticket aanbiedingen!

De beste Cali Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cali  

Hoe lang is het vliegen naar Cali? De totale vliegtijd naar Cali zonder tussenstop bedraagt 11 uur. Bij een vlucht met tussenstop komt de vliegtijd al snel rond de 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Cali

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cali aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cali zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024