Vliegen naar Cali

In het zuiden van Colombia ligt de stad Cali. Het is na de hoofdstad Bogota de grootste stad van het land. De stad is een echt handelscentrum en hier wordt dan ook koffie, katoen,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cali voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cali vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Cali vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cali? Geef je op voor de Cali Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cali vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkope vlucht Cali in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cali als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cali

Hoe lang is het vliegen naar Cali? De totale vliegtijd naar Cali zonder tussenstop bedraagt 11 uur. Bij een vlucht met tussenstop komt de vliegtijd al snel rond de 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cali

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cali o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cali met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cali. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cali zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017