Vliegen naar Colombia

Goedkoop vliegen naar Colombia? Tips om een voordelig retour Colombia te boeken zijn er talloze. De beste delen we op deze pagina graag met jou: 1) Voorkeur voor een KLM Colombia vlucht? Bespaar door op te stappen in Antwerpen, Dusseldorf of Brussel. 2) Lastminute Colombia tickets zijn in de regel eerder duurder dan voordeliger. Het beste begin je je minimaal 3 maanden voor vertrek al te zoeken naar een leuke deal voor een goedkope vlucht Colombia! 3) Kies niet automatisch voor een vlucht op zaterdag of vrijdag maar bekijk ook de aanbiedingen voor andere weekdagen.

 

Goedkope vliegtickets Colombia: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bogota
Vliegtickets Colombia: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Medellin
Vliegtickets Colombia: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Barranquilla

Goedkoop naar Colombia vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Colombia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Colombia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Colombia? Geef je op voor de Colombia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Colombia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje Colombia boeken in 2016 of 2017? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de promotie is.

De beste deals naar
Colombia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Colombia

Hoe lang is het vliegen naar Colombia? De vluchtduur Amsterdam Colombia bedraagt ongeveer 11 uur bij een rechtstreekse vlucht. Indien de vlucht naar Colombia met een overstap is dan tel je hier al gauw 3 uur bij op.

Bijkomende kosten bij vluchten Colombia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Colombia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Colombia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Colombia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Colombia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017