Vliegen naar Colombia

De beste deals voor tickets Colombia? Check de Colombia aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Colombia : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bogota
bestemming Bogota

Heerlijk eten en musea bezoeken doe je natuurlijk in Bogota. Deze hoofdstad van Colombia bereik je doorgaans met één tussenstop. Bekijk ook eens aanbiedingen vanaf een andere luchthaven zoals Düsseldorf of Brussel. De reistijd bedraagt ongeveer 16 uur, afhankelijk van de overstap.

Vliegtickets Colombia : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Medellin
bestemming Medellin

De tweede stad van Colombia heeft hard moeten werken aan een beter imago. Maar het is hier nu veel veiliger, de sfeer vrolijk en positief, totaal anders dan je verwacht. Mede door het mooie klimaat zou de stad zich wel eens tot toeristen trekpleister kunnen ontwikkelen.

Vliegtickets Colombia : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Barranquilla
bestemming Barranquilla

Een van de grootste carnaval feesten vind plaats in het Colombiaanse Barranquilla. Je reisduur bedraagt ongeveer 13 tot 18 uur, afhankelijk van de tussenstop. Bekijk ook eens de aanbiedingen vanaf bijvoorbeeld Brussel voor de voordeligste vliegtickets naar Barranquilla.

Luchthavens in Colombia

Kaart Colombia

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Colombia

Goedkoop vliegen naar Colombia? Tips om een voordelig retour Colombia te boeken zijn er talloze. De beste delen we op deze pagina graag met jou: 1) Voorkeur voor een KLM Colombia vlucht? Bespaar door op te stappen in Antwerpen, Dusseldorf of Brussel. 2) Lastminute Colombia tickets zijn in de regel eerder duurder dan voordeliger. Het beste begin je je minimaal 3 maanden voor vertrek al te zoeken naar een leuke deal voor een goedkope vlucht Colombia! 3) Kies niet automatisch voor een vlucht op zaterdag of vrijdag maar bekijk ook de aanbiedingen voor andere weekdagen.

Luchthavens Columbia
Er zijn meerdere grote internationale luchthavens in Colombia, onder andere in Bogota, Medellin, Cali, Cartagena, Barranquilla en Pereira. Vergelijk zeker eens vliegtickets vanaf Brussel voor de voordeligste prijzen. Er gaan rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, je hebt dus altijd minimaal een tussenstop. Handige informatie over de vliegvelden in Colombia vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Belangrijkste vliegveld Columbia
Aeropuerto Internacional El Dorado is het belangrijkste internationale vliegveld van Colombia. Het is gelegen in Bogota en heeft twee landingsbanen. Naast dit grote internationale vliegveld, heeft Colombia nog meer luchthavens. De meeste hiervan zijn kleine vliegvelden voor binnenlandse vluchten. Barranquilla heeft ook nog een groot internationaal vliegveld, Aeropuerto Internacional Ernesto Cortissoz. Dit vliegveld heeft maar een landingsbaan en was ooit de grootste van Colombia.

Binnenlandse vluchten Colombia
Wil je meer van het land zien en rondreizen? Je kunt via de online reisbureaus op deze pagina ook je binnenlandse vluchten in Colombia boeken! Tip: het vliegveld van het mooie eiland San Andrés, Gustavo Rojas Pinilla International Airport (ADZ), is te bereiken vanaf de grotere luchthavens in Colombia zoals het vliegveld van Bogota.

Vakantie Columbia
Dit prachtige land in het noordwesten van Zuid-Amerika is veelal negatief in het nieuws geweest door de politieke conflicten en drugskartels. Colombia is verrassend en kleurrijk en kent ook veel mooie dingen. De steden hebben veel groen, mooie architectuur en de sfeer is creatief en open.

Beste reisperiode voor Colombia
Er komen veel bekende sporters en muzikanten uit Colombia. Zangeres Shakira is waarschijnlijk een van de bekendste. Heb je zin in een Colombia vakantie? Dan kun je het beste naar het land toe in de maanden december tot maart. Dan regent het bijna niet. In Colombia zijn de klimaatverschillen groot. Zo kan het aan de kust bloedheet zijn, terwijl het in de hoger gelegen delen van Colombia fris kan zijn. Wil je lekker weer? Bekijk dan goed het klimaat van de regio in Colombia die je gaat bezoeken.

Bezienswaardigheden
De geschiedenis van Colombia heeft zijn sporen nagelaten. Er zijn tal van musea te vinden. Bijvoorbeeld het Kasteel van San Felipe en het Museo Nacional. Verder is er veel werelderfgoed in Colombia.

Goedkoop naar Colombia vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Colombia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Colombia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Colombia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Colombia vliegticket aanbiedingen!
  • Goedkoop retourtje Colombia boeken in 2016 of 2017? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de promotie is.

De beste Colombia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Colombia 

Hoe lang is het vliegen naar Colombia? De vluchtduur Amsterdam Colombia bedraagt ongeveer 11 uur bij een rechtstreekse vlucht. Indien de vlucht naar Colombia met een overstap is dan tel je hier al gauw 3 uur bij op.

Bijkomende kosten bij vluchten Colombia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Colombia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Colombia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Colombia zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024