Vliegen naar Pereira

Pereira is de hoofdstad van het Colombiaanse Risaralda en internationaal bekend om de State of the Art hangbrug die de twee delen van de stad met elkaar verbindt. De laatste jaren...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,103,-

KLM

aanbevolen v.a. € 817,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pereira voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pereira

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pereira

Kaart Pereira

Lees meer over Pereira

...aatste jaren is de stad erg bezig met het oppoetsen van zowel de stad zelf als het imago ervan, zo zijn 'no go' gebieden in mooie wijken veranderd. Het toerisme komt dan ook steeds meer op gang. Zo staat de stad bekend om haar gezellige barretjes en terrasjes in de avond en vind je er ook veel actieve reizigers, die het prachtige national park Los Nevados National Natural Park bezoeken. Dit park ligt ten oosten van de stad.

Pereira heeft een heerlijk klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22 graden Celsius. 

Matecana International Aiport is de luchthaven van Pereira en een van de belangrijkste vliegvelden van Colombia. Vanaf Nederland moet je meestal 2 overstaps maken in bijvoorbeeld Madrid - Bogota, Parijs - Bogota of Frankfurt - Bogota. In de regel ben je dan ook niet alleen voordeliger maak ook sneller uit door goedkope vluchten Bogota te boeken en vanaf daar een auto te huren of de bus. Een enkele busreis Pereira - Bogota heb je al onder de 15,-!

Inclusief deze overstappen kun je toch nog in 18 a 20 uur in Pereira zijn. Het vliegveld ligt dichtbij het centrum van de stad, eenmaal geland ben je dus zo in de stad.

Goedkoop naar Pereira vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pereira? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pereira te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pereira? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pereira vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pereira deals. Tip: voor een last minute Pereira vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pereira Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Pereira

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pereira aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pereira zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024