Vliegen naar Bogota

Wie een goedkope vlucht naar Bogota wil boeken is ver van huis! Via VliegenNaar vergelijk je daarom makkelijk de beste actuele deals voor vliegtickets Bogota vanaf diverse vertrekluchthavens en reisdata! Bekijk de allerbeste Bogota vluchten van dit moment!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 825,-

KLM

aanbevolen v.a. € 815,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 2,393,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bogota voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bogota

Kaart Bogota

Lees meer over Bogota

...

Goedkope vluchten naar Bogota vinden?
Voor een vlucht naar het land van de beroemde schrijver Gabriel Garcia Marquez scheelt het vaak honderden euro's per ticket indien je kiest voor een vlucht met een overstap. Je kunt doorgaans gewoon vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Directe vlucht Bogota, welke luchthaven Bogota?
Soms vind je ook goedkope vluchten met overstap in bijvoorbeeld Madrid of Frankfurt. Let bij het boeken van je vlucht altijd op de overstaptijd! De luchthaven waar je uiteindelijk zal aankomen is het El Dorado International Airport. Deze luchthaven van Bogota ligt 15 kilometer ten westen van de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bogota El Dorado Airport op Vliegveldinfo.nl.

Tips voor reizen naar Bogota
Bogota de hoofdstad van Colombia, zal je verbazen met zijn hartelijke bevolking en bijzondere cultuur voortkomende uit een Spaans-koloniale historie en Afrikaans slavernij- verleden. De stad die gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners.

Colombia is een prachtig land om in rond te reizen. Er worden door meerdere reisorganisaties excursies naar het binnenland georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ontdek de vruchtbare valleien met koffieplantages en kleurrijke koloniale stadjes.

Ook een aantal mooie bezienswaardigheden in centrum van Bogotá mogen niet ontbreken op je reisschema. Ga naar de wijk La Candelaria voor kronkelende steegjes en sfeervolle restaurants.

Goedkoop naar Bogota vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bogota? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bogota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bogota? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bogota deals. Tip: voor een last minute Bogota vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bogota Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bogota  

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur Bogota vanaf Amsterdam is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Bogota

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Europa
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bogota aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024