Vliegen naar Bogota

Bogota de hoofdstad van Colombia, zal je verbazen met zijn hartelijke bevolking en bijzondere cultuur voortkomende uit een Spaans-koloniale historie en Afrikaans slavernij-...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bogota voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bogota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bogota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bogota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bogota? Geef je op voor de Bogota Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bogota in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bogota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bogota in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bogota als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bogota

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur Bogota vanaf Amsterdam is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bogota

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017