Vliegen naar Bogota

Wie een goedkope vlucht naar Bogota wil boeken is ver van huis! Via VliegenNaar vergelijk je daarom makkelijk de beste actuele deals voor vliegtickets Bogota vanaf diverse vertrekluchthavens en reisdata! Bekijk de allerbeste Bogota vluchten van dit moment!

> lees meer
United Airlines

aanbevolen v.a. € 491,-

KLM

aanbevolen v.a. € 499,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 531,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bogota voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bogota

Kaart Bogota

Lees meer over Bogota

...

Goedkope vluchten naar Bogota vinden?
Voordelig naar het land van de beroemde schrijver Gabriel Garcia Marquez vliegen? Voor een vlucht naar de Colombiaanse hoofdstad scheelt het vaak honderden euro's per ticket indien je kiest voor een vlucht met een overstap in de VS. Je kunt doorgaans gewoon vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, maar hebt wat extra reistijd door je transfer in bijvoorbeeld Atlanta, Houston of New York.

Directe vlucht Bogota, welke luchthaven Bogota?
Soms vind je ook goedkope vluchten met overstap in bijvoorbeeld Madrid of Frankfurt. Let bij het boeken van je vlucht altijd op de overstaptijd! De luchthaven waar je uiteindelijk zal aankomen is het El Dorado International Airport. Deze luchthaven van Bogota ligt 15 kilometer ten westen van de stad. 

De beste reistijd en tips voor reizen naar Bogota
Het hele jaar door ligt de temperatuur in Bogota overdag rond de 20 - 25 graden Celsius. Deze aangename tropische temperaturen komen door de hoge ligging van Bogota, op circa 2600 meter boven zeeniveau. Hou er rekening mee dat het weer in Bogota zo kan omslaan. Een zonnige morgen kan uitlopen in een stormachtige middag. In Bogota kun je het beste reizen per bus. Er zijn twee systemen, bussen die over de gewone weg rijden en 'snelle bussen', die hun eigen weg hebben.

Bogota de hoofdstad van Colombia, zal je verbazen met zijn hartelijke bevolking en bijzondere cultuur voortkomende uit een Spaans-koloniale historie en Afrikaans slavernij- verleden. De stad die gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners. Van 1991 tot 2000 werd de stad Santa Fé de Bogota genoemd. Colombia is een prachtig land om in rond te reizen, met een schitterender. Er worden door meerdere reisorganisaties excursies naar het binnenland georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ontdek de vruchtbare valleien met koffieplantages en kleurrijke koloniale stadjes. Ook een aantal mooie bezienswaardigheden in Bogota mag niet ontbreken op je reisschema.

Goedkoop naar Bogota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bogota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bogota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bogota? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bogota in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bogota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bogota in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Bogota Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bogota  

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur Bogota vanaf Amsterdam is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Parijs
€ 351 ,-
Bangkok
€ 59 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Bogota

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Expedia
 € 3,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air Europa
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019