Vliegen naar Medellin

Goedkoop vliegen naar Medellin? KLM Medellin tickets zijn competitief qua prijs. Maar wie echt voordelig op reis wil doet er wel goed aan breed te vergelijken. Hier zetten we de beste deals van vliegtickets Medellin Colombia voor je op een rij.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 776,-

KLM

aanbevolen v.a. € 780,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 984,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medellin voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Medellin

Kaart Medellin

Lees meer over Medellin

...

Als je in het zuiden van Nederland woont of België heb je nog meer voordeel als je naar de stad van de eeuwige lente, zoals Medellin ook wel bekend staat, vliegt met onze nationale trots.  Je vlucht is dan namelijk inclusief Thalys ticket naar Schiphol en voor die twee samen betaal je vaak zelfs minder als voor een losse Medellin KLM vlucht vanaf Amsterdam!

Goedkope vlucht Medellin
We hebben nog drie belangrijke extra tips voor je om een voordelige reis te vinden:

1. last minute vliegtickets Medellin boeken is bijna altijd duurder. Start dus op tijd met je oriëntatie!

2. je kunt wel besparen op je vliegticket Medellin door te kiezen voor vertrek in minder dure periodes: in november reizen is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan in december. Maar ook mei, juni en september zijn prima maanden om goedkope vliegtickets Amsterdam Medellin te boeken. In juli, augustus en december betaal je flink meer 

3. tot slot kan je soms besparen door te vertrekken vanaf Düsseldorf of zoals hierboven al beschreven in Antwerpen.  

Vliegveld Medellín Colombia: directe vluchten
Vanaf de luchthaven van Medellín vliegen er geen vliegtuigen direct naar Nederland. Je zult dus een overstap elders in Colombia moeten maken, waarschijnlijk in Bogota of elders in Latijns of Zuid Amerika.


Amsterdam Medellin KLM
Ook de vluchten naar Medellin met KLM hebben tenminste 1 stop en of overstap. Het tweede deel van je vlucht, na de overstap is dan meestal met een andere luchtvaartmaatschappij, bijvoorbeeld Delta, Avianca of Aerorepublica. Tip: wil je een rondreis maken? Kijk dan ook of het gunstiger is een ticket Colombia naar een andere stad te boeken. 

Medellin Airport: Jose Maria Cordova International 
Cordova airport is voor een reis naar Medellin de meest voor de hand liggende om te landen. Dit is de tweede luchthaven van het land en ligt op een 45 minuten rijden van Medellin (airport code MDE). Vanaf hier kan je low cost lokale vluchten maken met o.a. Viva Columbia. Dit zijn goedkope aanbiedingen die je vaak prima lokaal kunt boeken. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Medellín José María Córdova Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie  
Het echte Medellin beleven? Ga naar een wedstrijd van voetbalclub El Nacional, je weet niet wat je meemaakt - het is een groot feest! Maar Medellin staat natuurlijk ook bekend als de stad van Escobar. Sinds er op Netflix een serie over de jacht op hem is, willen meer en meer toeristen Medellin met eigen ogen zien. Dappere bezoekers doen de graffiti tour door de beruchte wijk Comuna 13 onder leiding van een gids. Maar je kunt in Medellin inmiddels ook uitstekend shoppen en flaneren, bijvoorbeeld in de chique wijk El Poblado.

Bezienswaardigheden
In Medellín vind je The Metropolian Cathedral. Deze kathedraal staat bekend als een van de gebouwen ter wereld waar de meeste baksteen in is gebruikt, maar liefst 1,1 miljoen. Je kunt hier het beste komen door met de metro te gaan en uit te stappen bij halte Prado. Een andere aanrader is een ritje met de kabelbaan of metrocable zoals de Colombianen hem noemen voor een bijzonder uitzicht over de stad.

Excursies
Vanuit Medellin kan je ook interessante excursies naar het platteland van Colombia maken. Neem bijvoorbeeld de bus naar de dorpjes Guatape en Jardin. Bij het eerste liggen prachtige meertjes waar je kunt zwemmen.

Heerlijk weer het klimaat in Medellín.
Medellín ligt op 1500 meter hoogte, waardoor het iets koeler is dan in andere steden die gelegen zijn vlakbij de evenaar. Dit is alleen maar fijn, overdag is het zo'n 27 graden Celsius in Medellín, 's nachts zakt het kwik naar 16 graden. Deze heerlijke temperaturen zijn dus waarom Medellín ook wel bekend staat als De Stad van de Eeuwige Lente.

Beste reistijd Medellin
Ga je in december of januari naar Medellín? Dan heb je geluk, Medellín staat namelijk bekend om de prachtige kerstversieringen. Zeker in deze periode is Medellín een van de mooiste steden van Latijns Amerika.

 

Goedkoop naar Medellin vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Medellin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Medellin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medellin in december? Omdat dit de duurste periode is voor je vlucht is het verstandig tijdig met je orientatie voor een goede deal te starten. Geef je op voor onze Medellin Flight Alert service en wij houden je op de hoogte van alle aanbiedingen!
  • Goedkoop retourtje Medellin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode is.

De beste Medellin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Medellin  

Hoe lang is het vliegen naar Medellin? De vluchtduur naar Medellin is minimaal een kleine 14 uur voor vluchten vanaf Schiphol inclusief 1 stop of overstap. Een rechtstreekse vlucht Medellin is er helaas niet vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Medellin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Europa
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Medellin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medellin zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024