Vliegen naar Medellin

Goedkoop vliegen naar Medellin Colombia? KLM Medellin tickets zijn competitief qua prijs. Als je in het zuiden van Nederland woont of België heb je nog meer voordeel als je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medellin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Medellin vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Medellin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Medellin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medellin? Geef je op voor de Medellin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medellin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje Medellin boeken in 2016 of 2017? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode is.

De beste deals naar
Medellin als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Medellin

Hoe lang is het vliegen naar Medellin? De vluchtduur naar Medellin is minimaal een kleine 14 uur voor vluchten vanaf Schiphol inclusief 1 stop of overstap. Een rechtstreekse vlucht Medellin is er helaas niet vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Medellin

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Medellin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Medellin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Medellin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medellin zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017