Vliegen naar Medellin

Goedkoop vliegen naar Medellin Colombia? KLM Medellin tickets zijn competitief qua prijs. Als je in het zuiden van Nederland woont of België heb je nog meer voordeel als je...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 480,-

KLM

aanbevolen v.a. € 501,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 472,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medellin voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Medellin

Kaart Medellin

Lees meer over Medellin

...als je naar de stad van de eeuwige lente, zoals Medellin ook wel bekend staat, vliegt met onze nationale trots.  Je vlucht is dan namelijk inclusief Thalys ticket naar Schiphol en voor die twee samen betaal je vaak zelfs minder als voor een losse Medellin KLM vlucht vanaf Amsterdam!

Goedkope vlucht Medellin
We hebben nog drie belangrijke extra tips voor je om een voordelige reis te vinden:

1. last minute vliegtickets Medellin boeken is bijna altijd duurder. Start dus op tijd met je oriëntatie!

2. je kunt wel besparen op je vliegticket Medellin door te kiezen voor vertrek in minder dure periodes: in november reizen is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan in december. Maar ook mei, juni en september zijn prima maanden om goedkope vliegtickets Amsterdam Medellin te boeken. In juli, augustus en december betaal je flink meer 

3. tot slot kan je vaak besparen door in Düsseldorf op te stappen of zoals hierboven al beschreven in Antwerpen. 

Vliegveld Medellín Colombia: directe vluchten
Vanaf de luchthaven van Medellín vliegen er geen vliegtuigen direct naar Nederland. Je zult dus een overstap elders in Colombia moeten maken, waarschijnlijk in Bogota of elders in Latijns of Zuid Amerika. Met KLM naar Medellin vliegen? Het tweede deel van je vlucht, na de overstap is dan meestal met een andere luchtvaartmaatschappij, bijvoorbeeld Delta, Avianca of Aerorepublica. Tip: wil je een rondreis maken? Kijk dan ook of het gunstiger is een ticket Colombia naar een andere stad te boeken. 

Jose Maria Cordova International Airport
Cordova airport is voor een reis naar Medellin de meest voor de hand liggende om te landen. Dit is de tweede luchthaven van het land en ligt op een 45 minuten rijden van Medellin. Vanaf hier kan je low cost lokale vluchten maken met o.a. Viva Columbia. Dit zijn goedkope aanbiedingen die je vaak prima lokaal kunt boeken.

Vakantie Medellin
Het echte Medellin beleven? Ga naar een wedstrijd van voetbalclub El Nacional, je weet niet wat je meemaakt - het is een groot feest! Maar Medellin staat natuurlijk ook bekend als de stad van Escobar. Sinds er op Netflix een serie over de jacht op hem is, willen meer en meer toeristen Medellin met eigen ogen zien. Dappere bezoekers doen de graffiti tour door de beruchte wijk Comuna 13 onder leiding van een gids. Maar je kunt in Medellin inmiddels ook uitstekend shoppen en flaneren, bijvoorbeeld in de chique wijk El Poblado.

Bezienswaardigheden
In Medellín vind je The Metropolian Cathedral. Deze kathedraal staat bekend als een van de gebouwen ter wereld waar de meeste baksteen in is gebruikt, maar liefst 1,1 miljoen. Je kunt hier het beste komen door met de metro te gaan en uit te stappen bij halte Prado. Een andere aanrader is een ritje met de kabelbaan of metrocable zoals de Colombianen hem noemen voor een bijzonder uitzicht over de stad.

Excursies
Vanuit Medellin kan je ook interessante excursies naar het platteland van Colombia maken. Neem bijvoorbeeld de bus naar de dorpjes Guatape en Jardin. Bij het eerste liggen prachtige meertjes waar je kunt zwemmen.

Heerlijk weer het klimaat in Medellín.
Medellín ligt op 1500 meter hoogte, waardoor het iets koeler is dan in andere steden die gelegen zijn vlakbij de evenaar. Dit is alleen maar fijn, overdag is het zo'n 27 graden Celsius in Medellín, 's nachts zakt het kwik naar 16 graden. Deze heerlijke temperaturen zijn dus waarom Medellín ook wel bekend staat als De Stad van de Eeuwige Lente.

Beste reistijd Medellin
Ga je in december of januari naar Medellín? Dan heb je geluk, Medellín staat namelijk bekend om de prachtige kerstversieringen. Zeker in deze periode is Medellín een van de mooiste steden van Latijns Amerika.

 

Goedkoop naar Medellin vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Medellin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Medellin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medellin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medellin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje Medellin boeken in 2016 of 2017? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode is.

De beste Medellin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Medellin  

Hoe lang is het vliegen naar Medellin? De vluchtduur naar Medellin is minimaal een kleine 14 uur voor vluchten vanaf Schiphol inclusief 1 stop of overstap. Een rechtstreekse vlucht Medellin is er helaas niet vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Aruba
€ 645 ,-
Bangkok
€ 249 ,-
Fuerteventura

Bijkomende kosten bij vluchten Medellin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Aeromexico
 € 25,- -  € 39,-
Connections
 € 19,-
KLM
 € 10,-
Air Europa
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Medellin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Medellin met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Medellin. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medellin zijn het laatste gecheckt op 16-10-2020