Vliegen naar Barranquilla

Vliegtickets Barranquilla Colombia vergelijken? Hier zetten we voor jou de beste deals voor vliegen naar Barranquilla vanaf Amsterdam (AMS - BAQ) Düsseldorf en Brussel elke dag op een rij.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 833,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Barranquilla voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Barranquilla

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Barranquilla

Kaart Barranquilla

Lees meer over Barranquilla

...

Is er een directe vlucht Barranquilla?
Helaas zijn er op dit moment geen rechtstreekse vluchten Amsterdam - Barranquilla. De kortste KLM Barranquila vluchten hebben een overstap van ruim 2 uur in Bogota. Op deze vluchten werkt KLM samen met de Colombiaanse vliegmaatschappijen Avianca en Latam Airlines. Deze nemen dan het laatste deel van de vlucht naar Barranquila voor hun rekening. 

Amsterdam - Barranquilla, alternatieve tip
Je kunt wel rechtstreekse KLM vluchten Cartagena Colombia boeken. Deze stad ligt op nog geen 100 kilometer van Barranquilla. Backpackers die niet opzien tegen een lange rit en contact met de lokale bevolking boeken vliegtickets naar Bogota en nemen naar een paar dagen in die wereldstad goedkoop de bus naar Barranquilla (circa 20 euro). 

Vliegveld Barranquilla Ernesto Cortissoz Airport
De luchthaven van Barranquilla ligt 12 kilometer ten zuiden van de stad en heet officieel Ernesto Cortissoz International Airport. Je kunt er een auto huren, maar er zijn ook taxi's die je naar het centrum van Barranquilla brengen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Barranquilla Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over de stad
Barranquilla ligt in het noorden van Colombia aan het strand. Deze miljoenenstad staat bekend om haar carnaval: als je er tijdens dat feest bent weet je niet wat je ziet. Maar ook de rest van het jaar vind je hier veel feestgedruis. Er zijn vele barretjes, cafés en discotheken waar je een bezoek aan kunt brengen. UNESCO heeft dit feest zelfs erkend als erfgoed.

Klimaat
Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 30 - 34 graden Celsius. In de nacht ligt de temperatuur rond de 25 graden. Januari, februari en maart zijn de maanden waarin bijna geen regen valt, in de overige maanden heb je kans op een bui. Vooral in september en oktober valt er veel regen.

Goedkoop naar Barranquilla vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Barranquilla? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Barranquilla te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Barranquilla? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Barranquilla vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Barranquilla deals. Tip: voor een last minute Barranquilla vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Barranquilla Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Barranquilla  

Hoe lang is het vliegen naar Barranquilla? De vliegtijd naar Barranquilla bedraagt minimaal 18 uur. Dit komt doordat er meerdere overstappen nodig zijn om de bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Barranquilla

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Copa Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Barranquilla aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Barranquilla zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024