Vliegen naar Barranquilla

Barranquilla is een stad in het noorden van Colombia, gelegen aan de Caribische zee. De stad staat bekend om haar carnaval: als je er tijdens dat feest bent weet je niet wat...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 522,-

KLM

aanbevolen v.a. € 553,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Barranquilla voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Barranquilla

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Barranquilla

Kaart Barranquilla

Lees meer over Barranquilla

... je ziet. Maar ook de rest van het jaar vind je in Barranquilla veel feestgedruis. Er zijn vele barretjes, cafe's en discotheken waar je een bezoek aan kunt brengen. UNESCO heeft dit feest zelfs erkend als erfgoed.

Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag in Barranquilla rond de 30 - 34 graden celsius. In de nacht ligt de temperatuur rond de 25 graden. Januari, februari en maart zijn de maanden waarin bijna geen regen valt, in de overige maanden heb je kans op een bui. Vooral in september en oktober valt er veel regen.

De luchthaven van Barranquilla ligt 12 kilometer ten zuiden van de stad en heet officieel Ernesto Cortissoz International Airport. Je kunt er een auto huren, maar er zijn ook taxi's die je naar het centrum van Barranquilla brengen. Vanaf Amsterdam zul je meestal 2x moeten overstappen, bijvoorbeeld in Madrid en Bogota of Parijs en Miami.

Goedkoop naar Barranquilla vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Barranquilla vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Barranquilla te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Barranquilla? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Barranquilla vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Barranquilla kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Barranquilla in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Barranquilla boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Barranquilla in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Barranquilla Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Barranquilla  

Hoe lang is het vliegen naar Barranquilla? De vliegtijd naar Barranquilla bedraagt minimaal 18 uur. Dit komt doordat er meerdere overstappen nodig zijn om de bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 85 ,-
Sevilla
€ 92 ,-
Sicilie
€ 302 ,-
Montreal

Bijkomende kosten bij vluchten Barranquilla

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Barranquilla aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Barranquilla met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Barranquilla zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020