Vliegen naar Panama City

Panama City is de hoofdstad en grootste stad van de Republiek Panama. Deze in Centraal Amerika gelegen kuststad is vooral bekend als een wereldwijd belangrijk economisch centrum. Dit is goed te zien aan de vele hoge kantoren en wolkenkrabbers die de skyline van de stad domineren. Het regenwoud dat de stad omringt levert een prachtige tegenstelling op met het vele staal en beton van de grote gebouwen.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 563,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 594,-

KLM

aanbevolen v.a. € 684,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Panama City voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Panama City

Kaart Panama City

Lees meer over Panama City

...

Goedkoopste (rechtstreekse) vluchten naar Panama
Tocumen International Airport is de luchthaven van Panama City en tevens het belangrijkste vliegveld van heel Centraal Amerika. Vanaf Amsterdam vliegt KLM rechtstreeks op Panama City. Ben je op zoek naar de allergoedkoopste vluchten naar Panama? Zoek dan zeker eens naar tickets vanaf Brussel of met een overstap, zo bespaar je al snel 100,- per persoon. Houd ook goed de verschillende ticket sales in de gaten, want je treft weleens KLM vluchten naar Panama rond de 600,- of goedkoper en dat is natuurlijk een heel gunstig ticket.

Reizen naar Panama City? Wat is de beste reistijd en de mooiste plekjes van Panama
Panama City heeft een tropisch klimaat met heerlijke temperaturen het hele jaar door. Overdag is het gemiddeld zo'n 33 graden Celsius, in de nacht koelt het af naar een graad of 19. Van mei tot en met december valt er veel regen, in de maanden januari tot en met april is het (zo goed als) droog.

Waarom een vakantie Panama City?
Als toerist zijn er vele bezienswaardigheden te ontdekken in Panama City. Zo is de boulevard van Panama City die uitsteekt in de Stille Oceaan een bezoek waard. Daarnaast is de kathedraal op het 'Plaza de Cathedral' wonderschoon, die mag je niet missen. Fietsen over de 'Causeway Amador' is ook een van de dingen die je moet gedaan hebben bij een bezoek aan Panama City. De weg verbindt de kust van Panama City met drie kleine eilanden voor de kust. Met deze route zul je genoeg attracties van de stad ontdekken!

Visum Panama
Voor een rondreis in Panama heb je met de Nederlandse nationaliteit geen visum nodig. Je hebt wel een visum nodig wanneer je besluit langer dan 6 maanden te verblijven in het land. Voor de trip zijn er wel andere documenten die u in bezit moet hebben, een bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en natuurlijk een geldig paspoort. Het paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn. 

Goedkoop naar Panama City vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Panama City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Panama City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Panama City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Panama City vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Panama City deals. Tip: voor een last minute Panama City vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Panama City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Panama City  

Hoe lang is het vliegen naar Panama City? De vluchtduur Amsterdam Panama City is omstreeks 11 uur op een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Panama City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air Europa
- *
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Panama City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Panama City zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024