Vliegen naar Panama City

Panama City is de hoofdstad en grootste stad van de Republiek Panama. Deze in Centraal Amerika gelegen kuststad is vooral bekend als een wereldwijd belangrijk economisch centrum. Dit is goed te zien aan de vele hoge kantoren en wolkenkrabbers die de skyline van de stad domineren. Het regenwoud dat de stad omringt levert een prachtige tegenstelling op met het vele staal en beton van de grote gebouwen.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Panama City voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Panama City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Panama City vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Panama City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Panama City? Geef je op voor de Panama City Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Panama City vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Panama City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Panama City in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Panama City boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Panama City in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Panama City als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Panama City

Hoe lang is het vliegen naar Panama City? De vluchtduur Amsterdam Panama City is omstreeks 11 uur op een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Panama City

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air France
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Panama City o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Panama City met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Panama City. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Panama City zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017