Vliegen naar Alexandria USA

Alexandria is een plaats in de Amerikaanse staat Louisiana en valt bestuurlijk gezien onder Rapides Parish. Deze stad telt ongeveer 45.000 inwoners. In Alexandria zijn diverse...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 631,-

Tix

aanbevolen v.a. € 603,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alexandria USA voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Alexandria USA

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Alexandria USA

Kaart Alexandria USA

Lees meer over Alexandria USA

...diverse musea te bezichtigen, waaronder The Alexandria Museum of Art en The Louisiana History Museum die een goed beeld geven over de geschiedenis van de stad. Verder worden er jaarlijks een aantal festivals en evenementen georganiseerd in Alexandria, waaronder Cenlabration en Riverfest.

Even buiten Alexandria ligt Kisatchie National Forest waar men kan genieten van de natuur en de omgeving en leuke outdoor sporten kunt doen. Je kunt hier kano's huren, wandelen, fietsen, kamperen, paardrijden, klimmen etc. Ook een tripje naar de Mississippi rivier behoort vanuit Alexandria tot de mogelijkheden.

De luchthaven van Alexandria (airportcode: AEX) wordt voornamelijk gebruikt als regionaal vliegveld voor vluchten naar Atlanta, Dallas, Memphis & Houston. Er gaan dan ook geen rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar Alexandria - Louisiana.

Alexandria International Airport ligt op minder dan 15 km van het centrum van de stad en is (buiten de spits) in ongeveer een kwartier te bereiken per taxi.

Goedkoop naar Alexandria USA vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Alexandria USA? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Alexandria USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alexandria USA? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alexandria USA vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Alexandria USA deals. Tip: voor een last minute Alexandria USA vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Alexandria USA Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alexandria USA  

Hoe lang is het vliegen naar Alexandria USA? Doorgaans heb je één tussenstop waardoor de vluchtduur naar Alexandria minimaal zo'n 12 uur bedraagt.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Alexandria USA

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alexandria USA aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alexandria USA zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024