Vliegen naar Baton Rouge

Baton Rouge is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Louisiana. Als toerist is er veel te doen: er zijn prachtige musea en je vindt er de hoogste State Capital Building van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Baton Rouge voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Baton Rouge vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Baton Rouge vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Baton Rouge te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Baton Rouge? Geef je op voor de Baton Rouge Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Baton Rouge vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Baton Rouge kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Baton Rouge in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Baton Rouge boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Baton Rouge in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Baton Rouge als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Baton Rouge

Hoe lang is het vliegen naar Baton Rouge? De vliegtijd naar Baton Rouge bedraagt 15,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Baton Rouge

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Baton Rouge o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Baton Rouge met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Baton Rouge. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Baton Rouge zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017