Vliegen naar Baton Rouge

Baton Rouge is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Louisiana. Als toerist is er veel te doen: er zijn prachtige musea en je vindt er de hoogste State Capital Building van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 638,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Baton Rouge voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Baton Rouge

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Baton Rouge

Kaart Baton Rouge

Lees meer over Baton Rouge

... Amerika, die is maar liefst 137 meter hoog!

De geschiedenis van Baton Rouge en omgeving leren kennen? Ga dan naar het uitgebreide en indrukwekkende Rural Life Museum, een museum waar je kunt blijven rondzwerven.

Van juni tot en met september liggen de temperaturen overdag in Baton Rouge boven de 30 graden celsius. Januari is de koudste maand, overdag wordt het dan gemiddeld 16 graden, in de nacht koelt het af naar circa 5 graden. Hou er rekening mee dat het het hele jaar door kan regen in Baton Rouge.

7 kilometer ten noorden van Baton Rouge ligt Baton Rouge Metropolitan Airport. Dit vliegveld wordt ook wel Ryan Field genoemd. Vanaf de luchthaven vertrekken alleen vluchten naar andere Amerikaanse steden, vanaf Amsterdam maak je dus altijd een overstap in Amerika. Meestal is dit in New Orleans, Atlanta of Washington. Om de omgeving van Baton Rouge de ontdekken kun je het beste een auto huren (op het vliegveld).

Goedkoop naar Baton Rouge vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Baton Rouge? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Baton Rouge te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Baton Rouge? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Baton Rouge vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Baton Rouge deals. Tip: voor een last minute Baton Rouge vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Baton Rouge Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Baton Rouge  

Hoe lang is het vliegen naar Baton Rouge? De vliegtijd naar Baton Rouge bedraagt 15,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Baton Rouge

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Baton Rouge aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Baton Rouge zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024