Vliegen naar Shreveport

Shreveport is een stad in de Amerikaanse staat Louisiana met een kleine 400.000 inwoners. Shreveport wordt ook wel Hollywood South genoemd vanwege de grote filmindustrie die in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 882,-

KLM

aanbevolen v.a. € 638,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shreveport voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shreveport

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shreveport

Kaart Shreveport

Lees meer over Shreveport

... Shreveport gevestigd is. Er zijn meer bezienswaardigheden in de stad zelf, zoals de Sci-port en vijf casino's. In de Sci-port bevindt zich een IMAX Dome Theater en allerlei wetenschap en ruimtevaart tentoonstellingen. 

Shreveport ligt op ongeveer 3 uur rijden vanaf Dallas. Een van de belangrijkste economische centra binnen de staat Texas en een paradijs voor shopfanaten. Voor natuurliefhebbers ligt Kisatchie National Forest op zo'n anderhalf uur rijden. Hier kun je verschillende outdoor sporten beoefenen zoals kajakken, wandelen, mountainbiken, vissen etc. Ook worden regelmatig speciale dagen georganiseerd om te jagen op herten en ander wild.  

Het vliegveld van Shreveport genaamd Shreveport Downtown Airport (SHV) ligt op vijf minuten rijden afstand van de binnenstad van Shreveport.  De omgeving en ook de stad zelf is goed per auto te bereiken. De stad wordt doorkruist door 2 snelwegen. Een richting Dallas en de andere in de richting van New Orleans.

Goedkoop naar Shreveport vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Shreveport? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Shreveport te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shreveport? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shreveport vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Shreveport deals. Tip: voor een last minute Shreveport vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Shreveport Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shreveport  

Hoe lang is het vliegen naar Shreveport? De vliegtijd naar Shreveport bedraagt 13 uur en 22 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 40 minuten in Atlanta.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Shreveport

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shreveport aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shreveport zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024