Vliegen naar Lafayette

Lafayette ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten in de staat Louisiana. Doordat Lafayette dichtbij de Golf van Mexico ligt is het klimaat subtropisch en zijn de zomers...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lafayette voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lafayette vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lafayette vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lafayette te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lafayette? Geef je op voor de Lafayette Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lafayette vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lafayette kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lafayette in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lafayette boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lafayette in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lafayette als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lafayette

Hoe lang is het vliegen naar Lafayette? De vluchtduur is 14 uur incl. een tussenstop van rond de 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lafayette

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lafayette o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lafayette met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lafayette. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lafayette zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017