Vliegen naar Lafayette

Lafayette ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten in de staat Louisiana. Doordat Lafayette dichtbij de Golf van Mexico ligt is het klimaat subtropisch en zijn de zomers...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 691,-

Tix

aanbevolen v.a. € 887,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 866,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lafayette voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Lafayette

Kaart Lafayette

Lees meer over Lafayette

... warm en vochtig en de winters mild. Zomers komen de temperaturen met regelmaat boven de 30°C uit.


Vliegen naar Lafayette kan vanaf Amsterdam, maar je zult altijd minimaal 1x moeten overstappen. Lafayette heeft namelijk geen internationale luchthaven, maar slechts het vliegveld 'Lafayette Regional Airport'. Er zijn zeer frequente verbindingen met de internationale luchthaven van Atlanta, tevens zijn New Orleans en Houston ook opties.

Goedkoop naar Lafayette vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lafayette vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lafayette te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lafayette? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lafayette vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lafayette kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lafayette vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lafayette boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lafayette in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Lafayette Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lafayette  

Hoe lang is het vliegen naar Lafayette? De vluchtduur is 14 uur incl. een tussenstop van rond de 2 uur.

Nieuwste Error Fares

Transavia Sale

€ 41 ,-
Porto
€ 49 ,-
Napels

Bijkomende kosten bij vluchten Lafayette

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lafayette aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lafayette met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lafayette zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020