Vliegen naar Winnipeg

Winnipeg is de hoofdstad van de Canadese provincie Manitoba, in het midden van Canada. Winnipeg is gelegen aan twee rivieren genaamd de Red River en Assiniboine River. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Winnipeg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Winnipeg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Winnipeg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Winnipeg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Winnipeg? Geef je op voor de Winnipeg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Winnipeg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Winnipeg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Winnipeg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Winnipeg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Winnipeg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Winnipeg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Winnipeg

Hoe lang is het vliegen naar Winnipeg? De vluchtduur Winnipeg bedraagt 15 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Winnipeg

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Winnipeg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Winnipeg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Winnipeg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Winnipeg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017