Vliegen naar Winnipeg

Winnipeg is de hoofdstad van de Canadese provincie Manitoba, in het midden van Canada. Winnipeg is gelegen aan twee rivieren genaamd de Red River en Assiniboine River. De...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 563,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Winnipeg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Winnipeg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Winnipeg

Kaart Winnipeg

Lees meer over Winnipeg

... stad heeft circa 700.000 inwoners. Samen met de koude winters is Winnipeg de koudste stad ter wereld met meer dan 600.000 inwoners. Daar tegenover staat wel dat het één van de zonnigste steden van Canada is.

Wanneer is het de beste tijd om te reizen naar Winnipeg Canada? De temperaturen liggen in juli overdag rond de 25 graden celsius, in de winter wordt het niet warmer dan -12 graden celsius in het noordelijk gelegen Winnipeg.

Vind je de naam Winnipeg ook niet op een heel bekend beertje lijkt? Inderdaad, Winnie The Pooh is afgeleid van Winnipeg, sterker nog, Winnie The Pooh heette in de nog onbekendere tijd Winnipeg Bear.

Winnipeg is een van de weinige steden van waar je per trein naar Amerika kunt reizen (de stad ligt op circa 100 km afstand van de Amerikaanse grens).

Is er een directe vlucht Winnipeg vanaf Amsterdam? Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport (YWG) is de officiele naam van de luchthaven van Winnipeg. De luchthaven ligt op 17 minuten afstand van de stad. Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, je maakt waarschijnlijk twee overstappen, in Frankfurt en Montreal of in Frankfurt en Chicago.

Goedkoop naar Winnipeg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Winnipeg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Winnipeg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Winnipeg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Winnipeg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Winnipeg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Winnipeg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Winnipeg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Winnipeg in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Winnipeg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Winnipeg  

Hoe lang is het vliegen naar Winnipeg? De vluchtduur Winnipeg bedraagt 15 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Winnipeg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Winnipeg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Winnipeg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Winnipeg zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024