Vliegen naar Montreal

Goedkoop vliegen naar Montreal maar geen zin in een lange stop? Op de route Amsterdam Montreal kan je o.a. kiezen voor een vlucht met KLM airlines. Tijdens de werelddeal weken en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Montreal voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Montreal vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope vliegtickets Montreal zoeken met een willekeurige vertrekdatum? Maak een flight alert aan voor je maximum budget en wij mailen jou de alle nieuwe aanbiedingen van goedkope vluchten Montreal!
  • Zit je wel min of meer vast aan bepaalde reisdata of in ieder geval een bepaalde week? Ook dan kunnen we je helpen de goedkoopste vlucht Montreal te boeken in de periode dat jij weg kunt: vul je gewenste reisdata in en vergelijk met 1 klik de vliegticket Montreal aanbiedingen voor die data van alle bovengenoemde reisorganisaties!
  • Lastminute vliegen naar Montreal kan soms voordelig zijn, maar voor de (school-) vakanties kan je in de regel juist beter op tijd je tickets boeken.

De beste deals naar
Montreal als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Montreal

Hoe lang is het vliegen naar Montreal? De vliegtijd naar Montreal bedraagt 7 uur en 35 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Montreal

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Montreal o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Montreal met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Montreal. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montreal zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017