Vliegen naar Saskatoon

Saskatoon is de grootste stad van de Canadese provincie Saskatchewan, met een inwonertal van iets meer dan 250.000. De stad wordt doorsneden door de South Saskatchewan River....   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 763,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saskatoon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saskatoon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saskatoon

Kaart Saskatoon

Lees meer over Saskatoon

...River. Langs de rivier lopen paden door de natuur waarvan veel fietsers, hardlopers en wandelaars gebruik maken. In de winter is deze regio in trek onder langlaufers. Saskatoon kan een goed startpunt zijn voor een actieve vakantie in de natuur van Saskatchewan of om andere delen van Canada te ontdekken. Canada staat namelijk bekend om de vele indrukwekkende nationale parken. In veel parken kunnen bezoekers kamperen, wandelen of kanoën. Het is aan te raden om overnachtingen ruim van tevoren te reserveren, aangezien de populaire plaatsen snel vol kunnen raken in het hoogseizoen. Saskatoon ligt aan de snelweg (Yellowhead Highway) die Saskatchewan, Manitoba, Alberta en Bristish Columbia verbindt.

Saskatoon John G. Diefenbaker Airport (YXE) is het internationale vliegveld van Saskatoon. Om van de luchthaven in de stad te komen, is het bijvoorbeeld mogelijk om een auto te huren of een taxi te nemen. Per auto duurt het ongeveer twintig minuten om in de binnenstad te arriveren. Er zijn helaas geen directe vluchten naar Saskatoon vanaf Amsterdam. Je dient ten alle tijde tenminste één overstap te maken wat veelal op de luchthaven van Toronto is.

Goedkoop naar Saskatoon vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Saskatoon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Saskatoon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saskatoon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saskatoon vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Saskatoon deals. Tip: voor een last minute Saskatoon vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Saskatoon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saskatoon  

Hoe lang is het vliegen naar Saskatoon? De vluchtduur bedraagt 13,5 uur met een tussenstop van 3 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Saskatoon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saskatoon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saskatoon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024