Vliegen naar Regina

Op zoek naar vliegtickets naar Regina City Canada? Met KLM en haar partner Westjet kan je zomer en winter vanaf Schiphol naar Regina vliegen! Regina de hoofdstad van de Canadese...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 768,-

Tix

aanbevolen v.a. € 749,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Regina voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Regina

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Regina

Kaart Regina

Lees meer over Regina

...anadese provincie Saskatchewan, Regina is tevens het commerciële en culturele middelpunt van het zuidelijke deel van de provincie. Regina is de 2e grootste stad van Saskatchewan na Saskatoon met ongeveer 180.000 inwoners.

Bezienswaardigheden of activiteiten in Regina Canada
Regina heeft op het culturele gebied enorm veel te bieden, dit komt onder andere door The University of Regina die een faculteit heeft in verscheidene artistieke richtingen en deze sponsoren. Door deze sponsorringen is er altijd een verse stroom aan talent in de stad, die voor vele voorstellingen zorgen in Regina. Regina is een hele groene stad met veel parken, riviertjes en meren. Het is dan ook een heel romantisch uitje in Regina om een wandeling te maken langs een van deze prachtige meren.

Vliegen naar Regina Airport
Het vliegveld van Regina genaamd Regina airport (YQR) ligt net buiten de stad op minder dan 6 kilometer afstand. De luchthaven van Regina biedt als u eenmaal geland bent een diversiteit aan grondvervoer. Onder dit verdere transport vallen natuurlijk taxi's, autoverhuurbedrijven en limousines, maar ook een uitstekende shuttle bus verbinding die u voor weinig geld snel naar uw bestemming brengt. Er gaan helaas geen rechtstreekse vluchten naar Regina. Om er naartoe te reizen heb je tenminste overstap, die hoogst waarschijnlijk in het Frans-Canadese Montreal zal plaats vinden.

Goedkoop naar Regina vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Regina? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Regina te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Regina? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Regina vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Regina kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Regina vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Regina boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Regina in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Regina Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Regina  

Hoe lang is het vliegen naar Regina? De vluchtduur is ongeveer 12 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Regina

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Regina aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Regina zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024