Vliegen naar Walvis Bay

Walvis Bay, in het Nederlands ook wel Walvisbaai of Walvis Baai genoemd, is een stad in Namibie. Het ligt voor de hand, maar Walvis Bay heeft zijn naam te danken aan de vele...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,389,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Walvis Bay voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Walvis Bay

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Walvis Bay

Kaart Walvis Bay

Lees meer over Walvis Bay

... walvissen die in de baai van Walvis Bay zwemmen.

Walvis Bay heeft een stabiel klimaat. Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 20 graden, in de zomer koelt het 's nachts af naar een graad of 10, van december tot en met maart blijft het kwik in de nacht op een graad of 16 steken. Regenen doet het nauwelijks in Walvis Bay, het is zelfs een van de meest droge steden op aarde. Door de droogte ligt om Walvis Bay dan ook een grote woestijn.

Wanneer je in Walvis Bay bent, breng dan zeker een bezoek aan Sandwich Harbour, een kleine 50 kilometer ten zuiden van Walvis Bay. De trip er naartoe en de lagune die Sandwich Harbour is zorgen voor een trip die je nooit zult vergeten!

Hoe heet de luchthaven van Walvis Bay?
Het vliegveld van Walvis Bay heet Walvis Bay Airport (WVB). De luchthaven ligt ongeveer 15 kilometer buiten Walvis Bay. Het heeft een (geasfalteerde) landingsbaan.

Is er een directe vlucht Walvis Bay Namibië?
Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Walvis Bay. Je kunt via Johannesburg in één overstap naar Walvis Bay, de rest van vluchten maken allemaal 2 overstappen.

Goedkoop naar Walvis Bay vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Walvis Bay? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Walvis Bay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Walvis Bay? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Walvis Bay vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Walvis Bay deals. Tip: voor een last minute Walvis Bay vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Walvis Bay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Walvis Bay  

Hoe lang is het vliegen naar Walvis Bay? De vluchtduur Amsterdam Walvis Bay is tenminste 17 uur. Wanneer er op Walvis Bay vanuit Nederland wordt gevlogen zullen er tussenstops gemaakt moeten worden van tenminste 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Walvis Bay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
China Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Walvis Bay aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Walvis Bay zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024