Vliegen naar Namibië

Sinds kort kan je een rechtstreekse KLM vlucht naar Namibië nemen vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Onze nationale carrier heeft sinds oktober elke dag  1 a 2 vluchten naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië, De KLM vluchten naar Namibië hebben overigens wel een korte tussenstop, in Luanda, maar je hoeft het vliegtuig dus niet uit. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe goedkope vluchten Namibië? Maak dan gebruik van onze flight alert service en je krijgt een mail zodra er een aanbieding van vliegtickets Namibië beschikbaar is die binnen je budget passen.

 

Goedkope vliegtickets Namibië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Windhoek
Vliegtickets Namibië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Walvis Bay

Goedkoop naar Namibië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Namibië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Namibië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Namibië? Geef je op voor de Namibië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Namibië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Namibië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Namibië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Namibië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Namibië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Namibië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Namibië

Hoe lang is het vliegen naar Namibië? De vluchtduur van de rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol is circa 12,5 uur inclusief korte tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Namibië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Namibië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Namibië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Namibië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Namibië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017