Vliegen naar Namibie

De beste deals voor tickets Namibie? Check de Namibie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Namibie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Windhoek
bestemming Windhoek

Verschillende Nationale Parken zijn goed te bereiken vanuit de hoofdstad van Namibië. De reisduur naar Windhoek is zo'n 12,5 uur. Er gaan dagelijks 1 a 2 rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Windhoek. Ook vanuit Londen en Frankfurt gaan directe vluchten die aanzienlijk voordeliger kunnen zijn. Vergelijk deze vluchten zeker eens met elkaar voor de beste aanbieding.

Vliegtickets Namibie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Walvis Bay
bestemming Walvis Bay

De Skeleton Coast met de enorme woestijn en zandduinen zijn goed te verkennen vanuit Walvisbaai. Ook naar Walvisbaai gaan geen directe vluchten vanuit Amsterdam. De voordeligste vluchten hebben meestal 2 of meer tussenstops. Het loont ook om vluchten vanaf een andere vertrekhaven dan Amsterdam te vergelijken.

Luchthavens in Namibie

Kaart Namibie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Namibie

Rechtstreekse vluchten naar Namibie
Tot voor corona was er even een rechtstreekse KLM Namibie vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Helaas heeft onze nationale carrier de directe vluchten naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië, weer moeten stoppen. De KLM vluchten naar Namibië hebben overigens wel een korte tussenstop, meestal heb je eerst een vlucht naar in Zuid Afrika, maar je hoeft het vliegtuig dus niet uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe goedkope vluchten Namibië? Maak dan gebruik van onze flight alert service en je krijgt een mail zodra er een aanbieding van vliegtickets Namibië beschikbaar is die binnen je budget passen.

Luchthavens in Namibië
Hosea Kutako International Airport is de belangrijkste luchthaven van Namibië. Het vliegveld ligt op een kleine afstand van de hoofdstad Windhoek. Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Namibië, maar je hebt doorgaans één overstap. De overstap is over het algemeen in Johannesburg omdat veel maatschappijen op deze bestemming vliegen. Wil je toch een vlucht zonder overstap naar Namibië? Via Londen en Frankfurt zijn er directe vluchten naar de hoofdstad van het land. Het tweede grootste internationale vliegveld van Namibië is Walvis Bay International Airport. Vanuit deze luchthaven gaan er veel vluchten naar Johannesburg. Handige informatie over de vliegvelden in Namibië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Binnenlandse vluchten Namibië
Binnenlandse vluchten in Namibië boeken? Dat kan. Er zijn enkele steden met elkaar verbonden door de nationale luchtvaartmaatschappij Air Namibia. Kijk goed naar je overstaptijd als je dergelijke vluchten los boekt van je internationale vlucht.

Over Namibië
Namibië is een zeer groot land in het zuidwesten van Afrika en ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan naast buurland Zuid-Afrika. Namibië is voornamelijk christelijk en betalen doet men er met de Namibische dollar. Ondanks de immense grote van het land wonen er maar een kleine 2 miljoen mensen. Het is dan ook mogelijk om uren rond te rijden door de outback van Namibië zonder iemand tegen te komen.

Wilde dieren spotten
De echte magie van Namibië ervaar je in de wildernis van het ongerepte Estosha National Park. Dit prachtige wildreservaat is het op een na grootste wildpark in Namibië. Hier komt zeer veel wildlife tegen, waaronder leeuwen, hippo's, neushoorns, zebra's, luipaarden, buffels en olifanten. Het Etosha National Park ligt zo'n 400 kilometer van Windhoek. Het grootste nationale park van Namibië, het Namib-Naukluft National Park, ligt dichtbij de stad Walvisbaai.

Goedkoop naar Namibie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Namibie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Namibie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Namibie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Namibie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Namibie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Namibie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Namibie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Namibie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Namibie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Namibie 

Hoe lang is het vliegen naar Namibie? De vluchtduur van de rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol is circa 12,5 uur inclusief korte tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Namibie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Namibie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Namibie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Namibie zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024