Goedkoop vliegen naar Windhoek

Op zoek naar goedkope tickets Windhoek? KLM heeft vanaf winterseizoen 2017 een rechtstreekse vlucht naar Windhoek vanaf Amsterdam. Dat scheelt natuurlijk veel tijd maar daar...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 693,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,007,-

Connections

aanbevolen v.a. € 572,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Windhoek voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Windhoek

Kaart Windhoek

Lees meer over Windhoek

... betaal je ook meer voor. We hebben echter een unieke tip voor je: boek je KLM vliegticket Windhoek met vertrek vanaf Düsseldorf International Airport en je besparing kan oplopen tot wel 400,- op een retourtje! Kijk voor een prijsvergelijk van de KLM vluchten Windhoek vanaf Amsterdam versus vanaf Düsseldorf maar even bij de vliegtarieven onder de vertrekluchthavens op deze pagina.

Andere goede optie: Frankfurt - Windhoek met Air Namibie
Vanaf Frankfurt gaan er ook directe vluchten naar Windhoek met Air Namibie die vaak heel gunstig in prijs zijn. Een directe vlucht Frankfurt Windhoek kan je in Nederland o.a. boeken via World Ticket Center of bij Schipholtickets.

Safari
Op safari in Namibie? Windhoek, de hoofdstad van Namibië is dan waarschijnlijk je vertrekpunt. De stad is niet groot en prima lopend te verkennen. Opvallend zijn de huizen in Duitse koloniale stijl en huizen die in frisse pasteltinten zijn geschilderd.


Bezienswaardigheden
Een unieke belevenis is een tocht per heteluchtballon over het wildreservaat Daan Viljoen.Maar ook shoppen kan je prima in Windhoek. Voor een souvenir kan je o.a. terecht in het Namibia Crafts Centre waar met de hand geschilderd textiel, aardewerk en juwelen worden verkocht. Niet te missen zijn de bouwwerken uit de koloniale tijd en het National Art Gallery.

Windhoek Airport
Windhoek heeft twee vliegvelden het Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH) voor de internationale vluchten en Eros Airport voor de binnenlandse vluchten. Vanuit Nederland vlieg je dus op eerstgenoemde. Het Hosea Kutako vliegveld ligt echter 40 kilometer buiten de stad, hou er dus rekening mee dat het even duurt voordat je in de stad bent. Eros Airport ligt veel dichterbij, wanneer je gaat rondreizen in Namibie hoef je dus niet weer helemaal terug naar het vliegveld, maar ga je naar Eros Airport.

Fly Drive Windhoek
Wanneer je Namibie wilt ontdekken is Windhoek een ideaal vertrekpunt want de stad ligt midden in het land. Je kunt kiezen voor een fly drive vanaf Windhoek, maar als je langer in de stad wilt blijven is lokale car rental misschien handiger. Alternatief vervoer voor een rondreis zijn naast binnenlandse vluchten ook de trein. Het spoor is vooral neergelegd voor het toerisme, het brengt je dus naar de mooiste plekjes. The Desert Express is echt de moeite waard!

Goedkoop naar Windhoek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Windhoek vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Windhoek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Windhoek? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Windhoek vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Windhoek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Windhoek in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Windhoek boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Windhoek in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Windhoek Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Windhoek  

Hoe lang is het vliegen naar Windhoek? Als je de rechtstreekse vlucht Windhoek hebt geboekt vanaf Amsterdam dan kan je rekening houden met een minimale vluchtduur naar Windhoek van ruim 12,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 79 ,-
Amsterdam
€ 329 ,-
Thessaloniki
€ 69 ,-
Duitsland

Bijkomende kosten bij vluchten Windhoek

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
TUI.nl
- * -  € 28,-
Connections
- *
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Windhoek o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Windhoek met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Windhoek. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Windhoek zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019