Goedkoop vliegen naar Windhoek

Op zoek naar een guntige prijs voor een vliegticket Windhoek Namibia? Hier zetten we de beste actuele deals voor goedkoop vliegen naar Windhoek op een rij! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 707,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,252,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 953,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Windhoek voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Windhoek

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Windhoek

Kaart Windhoek

Lees meer over Windhoek

...

KLM rechtstreeks naar Windhoek Namibie
Tot voor kort had KLM een rechtstreekse vlucht naar Windhoek vanaf Amsterdam. Helaas is die verbinding er weer uit en ben je nu zelfs langer dan 20 uur onderweg met je KLM tickets Windhoek vanaf Schiphol.

Goedkoop vliegen naar Windhoek met KLM? We hebben een unieke tip voor je: boek je KLM vliegticket Windhoek met vertrek vanaf Düsseldorf International Airport en je besparing kan oplopen tot wel 350,- op een retourtje! Kijk voor een prijsvergelijk van de KLM vluchten Windhoek vanaf Amsterdam versus vanaf Düsseldorf maar even bij de vliegtarieven onder de vertrekluchthavens op deze pagina.

Vluchten Windhoek Namibia met Air Namibia
O.a. via KLM kan je nog wel vluchten naar Windhoek boeken vanaf Amsterdam die deels worden uitgevoerd door Air Namibie (althans ten tijde van de update van dit item in oktober 2020).  De nationale luchtvaartmaatschappij van Namibie had het al moeilijk maar heeft het tijdens de corona crisis nog veel lastigeer gekregen. Direct vliegen naar Windhoek vanaf Amsterdam is niet mogelijk met Air Namibie. 

Safari
Op safari in Namibie? Windhoek, de hoofdstad van Namibië is dan waarschijnlijk je vertrekpunt. De stad is niet groot en prima lopend te verkennen. Opvallend zijn de huizen in Duitse koloniale stijl en huizen die in frisse pasteltinten zijn geschilderd.

Bezienswaardigheden
Een unieke belevenis is een tocht per heteluchtballon over het wildreservaat Daan Viljoen.Maar ook shoppen kan je prima in Windhoek. Voor een souvenir kan je o.a. terecht in het Namibia Crafts Centre waar met de hand geschilderd textiel, aardewerk en juwelen worden verkocht. Niet te missen zijn de bouwwerken uit de koloniale tijd en het National Art Gallery.

Windhoek Airport
Windhoek heeft twee vliegvelden het Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH) voor de internationale vluchten en Eros Airport voor de binnenlandse vluchten. Vanuit Nederland vlieg je dus op eerstgenoemde. Het Hosea Kutako vliegveld ligt echter 40 kilometer buiten de stad, hou er dus rekening mee dat het even duurt voordat je in de stad bent. Eros Airport ligt veel dichterbij, wanneer je gaat rondreizen in Namibie hoef je dus niet weer helemaal terug naar het vliegveld, maar ga je naar Eros Airport. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Windhoek Hosea Kutako Airport op Vliegveldinfo.nl.

Fly Drive Windhoek
Wanneer je Namibie wilt ontdekken is Windhoek een ideaal vertrekpunt want de stad ligt midden in het land. Je kunt kiezen voor een fly drive vanaf Windhoek, maar als je langer in de stad wilt blijven is lokale car rental misschien handiger. Alternatief vervoer voor een rondreis zijn naast binnenlandse vluchten ook de trein. Het spoor is vooral neergelegd voor het toerisme, het brengt je dus naar de mooiste plekjes. The Desert Express is echt de moeite waard!

Goedkoop naar Windhoek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Windhoek? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Windhoek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Windhoek? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Windhoek vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Windhoek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Windhoek vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Windhoek boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Windhoek in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Windhoek Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Windhoek  

Hoe lang is het vliegen naar Windhoek? Als je de rechtstreekse vlucht Windhoek hebt geboekt vanaf Amsterdam dan kan je rekening houden met een minimale vluchtduur naar Windhoek van ruim 12,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Windhoek

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
 € 40,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Windhoek aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Windhoek met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Windhoek zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023