Vliegen naar Gaborone

Gaborone is de hoofdstad van Botswana en ligt aan de grens met Zuid-Afrika. Vanuit Gaborone kun je de indrukwekkende natuur van Botswana ontdekken. In Gaborone zelf vind je een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,044,-

Tix

aanbevolen v.a. € 764,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gaborone voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Gaborone

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Gaborone

Kaart Gaborone

Lees meer over Gaborone

... groot meer waar je heerlijk kunt vertoeven. Toch iets verder weg? Door Botswana heen rijdt een trein die in vele grote steden stopt en doorrijdt naar Zimbabwe.

15 kilometer ten noorden van Gaborone ligt Sir Seretse Khama International Airport. Er wordt op een aantal steden in Afrika gevlogen, waaronder Johannesburg en Nairobi, vanuit Nederland maak je dan ook hoogstwaarschijnlijk in een van deze steden een overstap.

Goedkoop naar Gaborone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gaborone? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gaborone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gaborone? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gaborone vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Gaborone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Gaborone vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gaborone boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gaborone in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Gaborone Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Gaborone  

Hoe lang is het vliegen naar Gaborone? De vluchtduur is circa 17 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Gaborone

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Gaborone aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Gaborone met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gaborone zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023