Vliegen naar Maun

Maun is een stad in het Afrikaanse Botswana, met ongeveer 45.000 inwoners. Om de prachtige natuur van Botswana te ontdekken, is Maun een goed startpunt. Je vindt hier vele...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,059,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maun voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Maun

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Maun

Kaart Maun

Lees meer over Maun

... mogelijkheden voor safari's om de natuur te ontdekken. Doordat toeristen Maun vaak als startpunt nemen voor hun reis door Botswana, vind je hier ook genoeg hotels.

Niet ver van Maun af vind je Tsodilo, voor sommige geloven de berg van God. Daarnaast vind je vele tekeningen op de schilderijen, waardoor dit deel van Botswana ook wel het Louvre van de Wildernis wordt genoemd. UNESCO heeft het dan ook op haar Werelderfgoedlijst gezet.

Oktober is de warmste maand in Maun, het wordt overdag dan zo'n 35 graden celsius. Dit is de voorbode voor het regenseizoen, die van november tot en met maart duurt. Van mei tot en met september valt er nauwelijks regen en de temperaturen zijn een stuk aangenamer. Juni en juli zijn de koelste maanden, dan wordt het overdag zo'n 25 graden celsius. In de nacht kan het dan flink afkoelen, richting de 6 graden. Vergeet dus niet om een dikke trui mee te nemen.

Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Maun. Meestal vlieg je via Londen of Frankfurt naar Johannesburg waar je op het vliegtuig stapt naar Maun.

Goedkoop naar Maun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maun? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maun? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maun vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Maun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Maun vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maun boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maun in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Maun Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maun  

Hoe lang is het vliegen naar Maun? De vliegtijd naar Maun bedraagt 19 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur in Doha. Daarnaast is er een overstap van 1 uur en 55 minuten in Johannesburg.

Nieuwste Error Fares

€ 1,064 ,-
Bonaire
€ 80 ,-
Praag
€ 611 ,-
Jakarta

Bijkomende kosten bij vluchten Maun

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maun aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maun met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maun zijn het laatste gecheckt op 19-01-2023