Vliegen naar Maun

Maun is een stad in het Afrikaanse Botswana, met ongeveer 45.000 inwoners. Om de prachtige natuur van Botswana te ontdekken, is Maun een goed startpunt. Je vindt hier vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maun voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Maun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maun vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maun? Geef je op voor de Maun Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maun vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Maun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Maun in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maun boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maun in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Maun als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Maun

Hoe lang is het vliegen naar Maun? De vliegtijd naar Maun bedraagt 19 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur in Doha. Daarnaast is er een overstap van 1 uur en 55 minuten in Johannesburg.

Bijkomende kosten bij vluchten Maun

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Maun o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maun met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Maun. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maun zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017