Vliegen naar Timisoara

Goedkoop vliegen naar Timisoara? De belangrijkste tip voor wie voordelige vliegtickets Timisoara zoekt: de Brussel Timisoara vluchten voor de echte deals. 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 327,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Timisoara voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Timisoara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Timisoara

Kaart Timisoara

Lees meer over Timisoara

...

Helaas is de Eindhoven - Timisoara Wizzair vlucht gestopt. Vluchten naar Timisoara vanaf Amsterdam naar deze grote stad in het westen van Roemenië zijn meestal aanzienlijk duurder. Maar je kunt nog wel goedkope vluchten Timisoara met Wizzair met vertrek vanaf Brussel boeken!

Vliegveld Timisoara airport
De stad is een belangrijk regionaal centrum mede door haar vliegveld. Traian Vuia International Airport (TSR) is de luchthaven van Timisoara. Deze luchthaven ligt 20 minuten verwijderd van het stadscentrum van Timisoara.

Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, je maakt meestal een overstap in BoekarestWenen of München.

Timisoara is een mooie stad en wordt vanwege de klassieke bouwstijl ook wel 'klein Wenen' genoemd. De beste reistijd voor Timisoara zijn de maanden juli en augustus. De temperatuur ligt dan overdag rond de 28 graden Celsius. In juni regent het vaak wat meer. De wintermaanden zijn een stuk kouder met temperaturen rond het vriespunt.

Het openbaar vervoer in de stad is goed geregeld. Je vindt er tramlijnen, trolleybussen en gewone bussen die je naar elke uithoek van de stad kunnen brengen. Ook vanaf het vliegveld, dat zo'n 12 kilometer buiten het centrum ligt, gaan er bussen. Bus 4 brengt je van de luchthaven naar de stad. Liever je eigen vervoer? Op het vliegveld zijn auto's te huur. Ook staan er taxi's voor je klaar op je naar het hotel te brengen. 

Voor informatie over Timisoara Airport en transfers is Vliegveldinfo.nl een fijne site.

Goedkoop naar Timisoara vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Timisoara? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Timisoara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Timisoara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Timisoara vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Timisoara deals. Tip: voor een last minute Timisoara vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Timisoara Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Timisoara  

Hoe lang is het vliegen naar Timisoara? De vluchtduur is 3,5 uur inclusief een tussenstop van 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Timisoara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
D-reizen
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Timisoara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Timisoara zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024