Vliegen naar Timisoara

De belangrijkste tip voor wie voordelige tickets Timisoara zoekt: check Eindhoven Timisoara en Brussel Timisoara voor de echte deals. Vluchten vanaf Amsterdam naar deze grote stad...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 269,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 268,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Timisoara voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Timisoara

Kaart Timisoara

Lees meer over Timisoara

... in het westen van Roemenië zijn meestal aanzienlijk duurder.

Vliegveld Timisoara airport
De stad is een belangrijk regionaal centrum mede door haar vliegveld. Traian Vuia International Airport (TSR) is de luchthaven van Timisoara. Deze luchthaven ligt 20 minuten verwijderd van het stadscentrum van Timisoara. Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, je maakt meestal een overstap in Boekarest, Wenen of München.

Timisoara is een mooie stad en wordt vanwege de klassieke bouwstijl ook wel 'klein Wenen' genoemd. De beste reistijd voor Timisoara zijn de maanden juli en augustus. De temperatuur ligt dan overdag rond de 28 graden Celsius. In juni regent het vaak wat meer. De wintermaanden zijn een stuk kouder met temperaturen rond het vriespunt.

Het openbaar vervoer in de stad is goed geregeld. Je vindt er tramlijnen, trolleybussen en gewone bussen die je naar elke uithoek van de stad kunnen brengen. Ook vanaf het vliegveld, dat zo'n 12 kilometer buiten het centrum ligt, gaan er bussen. Bus 4 brengt je van de luchthaven naar de stad. Liever je eigen vervoer? Op het vliegveld zijn auto's te huur. Ook staan er taxi's voor je klaar op je naar het hotel te brengen.

 

Goedkoop naar Timisoara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Timisoara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Timisoara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Timisoara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Timisoara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Timisoara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Timisoara vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Timisoara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Timisoara in 2022 of 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Timisoara Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Timisoara  

Hoe lang is het vliegen naar Timisoara? De vluchtduur is 3,5 uur inclusief een tussenstop van 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 10 ,-
Valencia
€ 427 ,-
Bangkok
€ 52 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Timisoara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Timisoara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Timisoara met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Timisoara zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022