Vliegen naar Boekarest

De aller goedkoopste Boekarest vliegtickets boek je doorgaans  vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi, dit komt doordat WizzAir en Ryanair tickets Boekarest Roemenië aanbieden op deze vluchtroute. Check hieronder waar je een goedkope Boekarest vlucht voor jou kunt vinden!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 315,-

KLM

aanbevolen v.a. € 197,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boekarest voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Boekarest

Kaart Boekarest

Lees meer over Boekarest

...

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië en na Athene en Istanbul de grootste stad van Zuidoost-Europa. Er wonen circa 1,9 miljoen mensen in het grootse Boekarest, echter als metropool telt het zelfs 2,6 miljoen inwoners!In het Roemeens wordt de hoofdstad als het gevold geschreven Bucuresti. 

Boekarest is een stad met een rijke geschiedenis met constante verandering van heerser, dit zorgde er wel voor dat er veel verschillende bouwstijlen in de stad zijn te vinden. Behalve architectuur zijn hier ook genoeg bezienswaardigheden. Zo kun je naar één van de vele musea gaan of winkelen in één van de winkelstraten of winkelcentra.

Wat is de beste reistijd voor Boekarest Roemenië?
In de zomer kan het behoorlijk warm worden in Boekarest en loopt de temperatuur op naar gemiddeld 29 graden Celsius overdag. Van december tot en met maart kan het in de nacht vriezen, en komt het kwik overdag een paar graden boven het vriespunt uit.

Boekarest heeft 2 luchthavens: Henri Coanda Airport en het vliegveld Aurel Vlaicu. De eerstgenoemde is het grootst, de tweede wordt vooral door goedkope luchtvaartmaatschappijen gebruikt. Meer informatie over Boekrest Airport voor het reserveren van een taxi etc staat op Vliegveldinfo.

Is er een directe vlucht Amsterdam Boekarest of vanaf Eindhoven?
Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Boekarest, de reis duurt ongeveer 3 uur. Bij een vlucht met een overstap naar Boekarest kan je al gauw een uur of twee optellen bij de totale reisduur.

Eindhoven Boekarest of toch vanaf Brussel vliegen?
Het kan erg aantrekkelijk zijn om te kijken naar vluchten Boekarest vanaf Eindhoven, maar ook vliegtickets Brussel (Charleroi) - Boekarest kunnen erg veel schelen met een ticket vanaf Amsterdam Schiphol.

Niet alle routes zijn het hele jaar (en zijn dus seizoensgebonden). Speel dus met je vluchtdata om de goedkoopste vliegtickets Boekarest te vinden.

In Boekarest ligt een groot openbaar vervoernetwerk, zoals een ondergrondse metrolijn, een tram, busdiensten en trolleybussen.

Goedkoop naar Boekarest vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boekarest? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boekarest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boekarest? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boekarest vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Boekarest kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Boekarest vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boekarest boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boekarest in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Boekarest Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Boekarest  

Hoe lang is het vliegen naar Boekarest? De vliegtijd naar Boekarest bedraagt 2 uur en 45 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Boekarest

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Air Serbia
- *
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Boekarest aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boekarest zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024