Vliegen naar Boekarest

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië en na Athene en Istanbul de grootste stad van Zuidoost-Europa. Er wonen circa 1,9 miljoen mensen in het grootse Boekarest, echter als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boekarest voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Boekarest vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boekarest vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boekarest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boekarest? Geef je op voor de Boekarest Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boekarest vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Boekarest kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Boekarest in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boekarest boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boekarest in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Boekarest als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Boekarest

Hoe lang is het vliegen naar Boekarest? De vliegtijd naar Boekarest bedraagt 2 uur en 45 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Boekarest

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Boekarest o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Boekarest met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Boekarest. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boekarest zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017