Vliegen naar Kosice

Directe vluchten naar Kosice vanuit Nederland, Belgie en de luchthavens in de grensstreek met Duitslanden zijn er op dit moment helaas niet. Hier zetten we de beste vliegtcket Kosice deals op een rij.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kosice voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kosice

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kosice

Kaart Kosice

Lees meer over Kosice

...

Kosice is de op één na grootste stad van Slowakije maar nog steeds een betrekkelijk kleine stad met maar 235.000 inwoners. Maar klein kan bijzonder fijn zijn: recent is Kosice nog verkozen tot hoofdstad van cultuur in Europa. 

Kosice ligt in in het oosten van Slowakije in de vallei de Hornad, omringd door bergen en heuvels. Kosice heeft een prachtig historisch centrum met als pareltje de grootste kerk van Slowakije genaamd de Gothic St.Elisabeth Cathedral. Andere bezienswaardigheden die echt invloed hebben op zijn Jakab's Palace, Slavia an Art Nouveau en de St.Michael's Chapel. Kosice is tevens ook de thuisbasis van de oudste marathon van Europa.

Kosice international airport is de luchthaven van Kosice en dit vliegveld ligt op een steenworp afstand van de stad en is daardoor goed bereikbaar. Het is niet mogelijk om direct te vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Kosice, der moet meestal een overstap gemaakt worden in Bratislava of Wenen. De luchthaven van Kosice biedt dezelfde services als elk ander westers vliegveld met genoeg voorzieningen om de reis door te komen!

Goedkoop naar Kosice vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kosice? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kosice te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kosice? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kosice vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kosice kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kosice vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kosice boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kosice in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kosice Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kosice  

Hoe lang is het vliegen naar Kosice? Het is niet mogelijk om vanaf Amsterdam rechtstreeks te vliegen naar Kosice. Je moet daarom als je van Amsterdam vliegt altijd een tussenstop maken. De vluchtduur hangt dus af van de duur van de tussenstop. De vlucht duur is tussen de 3 en 6 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Kosice

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kosice aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kosice zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024