Vliegen naar Kosice

Kosice is de op één na grootste stad van Slowakije maar nog steeds een betrekkelijk kleine stad met maar 235.000 inwoners. In 2013 is Kosice verkozen tot hoofdstad...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 157,-

KLM

aanbevolen v.a. € 283,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 186,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kosice voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kosice

Kaart Kosice

Lees meer over Kosice

... van cultuur in Europa samen met Marseille. Kosice zal daardoor alleen maar een meer diverse en creatieve stad dan het nu al is! 

Kosice ligt in in het oosten van Slowakije in de vallei de Hornad, omringd door bergen en heuvels. Kosice heeft een prachtig historisch centrum met als pareltje de grootste kerk van Slowakije genaamd de Gothic St.Elisabeth Cathedral. Andere bezienswaardigheden die echt invloed hebben op zijn Jakab's Palace, Slavia an Art Nouveau en de St.Michael's Chapel. Kosice is tevens ook de thuisbasis van de oudste marathon van Europa.

Kosice international airport is de luchthaven van Kosice en dit vliegveld ligt op een steenworp afstand van de stad en is daardoor goed bereikbaar. Het is niet mogelijk om direct te vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Kosice, der moet meestal een overstap gemaakt worden in Bratislava of Wenen. De luchthaven van Kosice biedt dezelfde services als elk ander westers vliegveld met genoeg voorzieningen om de reis door te komen!

Goedkoop naar Kosice vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kosice vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kosice te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kosice? Geef je op voor de Kosice Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kosice vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kosice kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kosice in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kosice boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kosice in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kosice Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kosice  

Hoe lang is het vliegen naar Kosice? Het is niet mogelijk om vanaf Amsterdam rechtstreeks te vliegen naar Kosice. Je moet daarom als je van Amsterdam vliegt altijd een tussenstop maken. De vluchtduur hangt dus af van de duur van de tussenstop. De vlucht duur is tussen de 3 en 6 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 25 ,-
Marrakech
€ 391 ,-
Shanghai
€ 490 ,-
Bogota

Bijkomende kosten bij vluchten Kosice

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kosice o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kosice met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kosice. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kosice zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019