Vliegen naar Kosice

Kosice is de op één na grootste stad van Slowakije maar nog steeds een betrekkelijk kleine stad met maar 235.000 inwoners. In 2013 is Kosice verkozen tot hoofdstad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kosice voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kosice vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kosice vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kosice te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kosice? Geef je op voor de Kosice Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kosice vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kosice kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kosice in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kosice boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kosice in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kosice als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Kosice

Hoe lang is het vliegen naar Kosice? Het is niet mogelijk om vanaf Amsterdam rechtstreeks te vliegen naar Kosice. Je moet daarom als je van Amsterdam vliegt altijd een tussenstop maken. De vluchtduur hangt dus af van de duur van de tussenstop. De vlucht duur is tussen de 3 en 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kosice

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kosice o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kosice met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kosice. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kosice zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017