Vliegen naar Roemenie

Goedkoop vliegen naar Roemenie? Check hier de allerbeste goedkope vliegtickets Roemenie aanbiedingen

Goedkope vliegtickets Roemenie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boekarest
bestemming Boekarest

Vergelijk vliegtickets Boekarest zeker eens met een vertrek vanaf Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. De vlucht duurt ongeveer 3 uur. Vliegtickets naar deze bruisende stad zijn al verkrijgbaar voor een paar tientjes bij low-cost luchtvaartmaatschappijen als Ryanair.  

Vliegtickets Roemenie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cluj Napoca
bestemming Cluj Napoca

In Cluj vind je vele bezienswaardigheden en het echte Roemeense platteland. Een erg leuke bestemming voor een een stedenreis, een korte of een lange vakantie. Ook werelderfgoed vind je in de omgeving van Cluj. Vliegentickets kun je alleen boeken met minimaal 1 overstap of tussenstop op bijvoorveeld Wenen of Boekarest. 

Luchthavens in Roemenie

Kaart Roemenie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Roemenie

Roemenië ligt in het oosten van Europa en heeft een lange kustlijn aan de Zwarte Zee. Het is nog veel minder ontdekt door toeristen dan het zuidelijke buurland Bulgarije.De hoofdstad Boekarest heeft zeer veel bezienswaardigheden en ligt op ongeveer een uurtje rijden van het bijzondere stadje Sinaia. Naar Boekarest kun je vanaf verschillende luchthavens vliegen.

Vluchten naar Roemenië

  • Naar de hoofdstad van Roemenië gaan directe vluchten vanaf Amsterdam. Maar kijk ook zeker eens naar vluchten vanuit de grensgebieden met Duitsland en België. Enkele lowcost carriers vliegen direct naar Boekarest voor slechts een paar tientjes per persoon.
  • Het vliegen op de andere luchthavens in Roemenie kan iets duurder uitpakken doordat je vaak een tussenlanding of overstap moet maken. Dit kan wel handig zijn als het vliegveld dichtbij de plek die wilbezoeken ligt. 
  • Vroeger kon je ook nog goedkoop vliegen naar Bacau in Roemenie. Op dit moment zijn er echter geen vluchten naar deze stad vanaf Schiphol. 
Handige informatie over de vliegvelden in Roemenië vindt u op Vliegveldinfo.nl.


Een vakantie in Roemenië; verrassend aangenaam
Roemenië is nog in ontwikkeling en één van de armere landen van Europa. Toch heeft het land veel te bieden voor de toerist.


Naast de mooie kust van de Zwarte Zee en de bezienswaardige hoofdstad Boekarest, herbergt Roemenië verschillende dorpjes waar je werelderfgoed vindt. Het platteland bij Cluj is een bezoekje waard. Ook heeft Roemenië een bijzondere natuur. Je vindt er in totaal veertien verschillende nationale parken en ruim 360 natuurreservaten.

Tip: check voor je vertrekt het reisadvies Roemenie van Buitenlandse zaken. Hier staan ook eventuele maatregelen m.b.t. het coronavirus.

In welke periode naar Roemenië? 
Ook al is het in de winter vrij koud in dit land maar zomers is het er heerlijk! Temperaturen van 30°C zijn dan heel normaal. Aan de kust kun je iets verkoeling vinden, maar ook hier tref je temperaturen rond de 25°C. In de zomer zijn de temperaturen wel het hoogst, maar in deze periode valt er ook de meeste neerslag. Toch kun je in de zomer goed reizen. Vooral in de ochtenden kun je veel leuke activiteiten uitvoeren.

Goedkoop naar Roemenie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Roemenie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Roemenie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roemenie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roemenie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Roemenie deals. Tip: voor een last minute Roemenie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Roemenie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Roemenie? 

Voor de meeste bestemmingen in Roemenie is de vluchtduur 3 a 4 uur. Voor Constanta en Tirgu-Mures moet je vanwege de overstap rekening houden met een vliegtijd van minimaal 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Roemenie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Roemenie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roemenie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024