Vliegen naar Roemenië

Roemenië ligt in het oosten van Europa en heeft een lange kustlijn aan de Zwarte Zee. Het is nog veel minder ontdekt door toeristen dan het zuidelijke buurland Bulgarije. De badplaats Mamaia is het populairst van het land en ligt op korte afstand van de luchthaven van Constanta. De hoofdstad Boekarest heeft zeer veel bezienswaardigheden en ligt op ongeveer een uurtje rijden van het bijzondere stadje Sinaia. Naar Boekarest kun je vanaf verschillende luchthavens vliegen.

Goedkope vliegtickets Roemenië : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boekarest
bestemming Boekarest

Vergelijk vliegtickets Boekarest zeker eens met een vertrek vanaf Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. De vlucht duurt ongeveer 3 uur. Vliegtickets naar deze bruisende stad zijn al verkrijgbaar voor een paar tientjes bij low-cost luchtvaartmaatschappijen als Ryanair.  

Vliegtickets Roemenië : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cluj Napoca
bestemming Cluj Napoca

In Cluj vind je vele bezienswaardigheden en het echte Roemeense platteland. Een erg leuke bestemming voor een een stedenreis, een korte of een lange vakantie. Ook werelderfgoed vind je in de omgeving van Cluj. Vliegentickets kun je alleen boeken met minimaal 1 overstap of tussenstop op bijvoorveeld Wenen of Boekarest. 

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Roemenië

Vluchten naar Roemenië
Naar de hoofdstad van Roemenië gaan directe vluchten vanaf Amsterdam. Maar kijk ook zeker eens naar vluchten vanuit de grensgebieden met Duitsland en België. Enkele lowcostcarriers vliegen direct naar Boekarest voor slechts een paar tientjes per persoon. Het vliegen op andere luchthavens kan iets duurder uitpakken doordat je vaak een tussenlanding of overstap moet maken. Dit kan wel handig zijn als de luchthaven dichtbij de plek die wilt bezoeken ligt. 

Een vakantie in Roemenië; verrassend aangenaam
Roemenië is nog in ontwikkeling en één van de armere landen van Europa. Toch heeft het land veel te bieden voor de toerist. Naast de mooie kust van de Zwarte Zee en de bezienswaardige hoofdstad Boekarest, herbergt Roemenië verschillende dorpjes waar je werelderfgoed vindt. Het platteland bij Cluj is een bezoekje waard. Ook heeft Roemenië een bijzondere natuur. Je vindt er in totaal veertien verschillende nationale parken en ruim 360 natuurreservaten.

In welke periode naar Roemenië? 
Ook al is het in de winter vrij koud in Roemenië, zomers is het er heerlijk! Temperaturen van 30°C zijn dan heel normaal. Aan de kust kun je iets verkoeling vinden, maar ook hier tref je temperaturen rond de 25°C. In de zomer zijn de temperaturen wel het hoogst, maar in deze periode valt er ook de meeste neerslag. Toch kun je in de zomer goed reizen in Roemenië. Vooral in de ochtenden kun je veel leuke activiteiten uitvoeren.

Goedkoop naar Roemenië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roemenië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roemenië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roemenië? Geef je op voor de Roemenië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roemenië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Roemenië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Roemenië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roemenië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roemenië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Roemenië Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Roemenië? 

Voor de meeste bestemmingen in Roemenie is de vluchtduur 3 a 4 uur. Voor Constanta en Tirgu-Mures moet je vanwege de overstap rekening houden met een vliegtijd van minimaal 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Roemenië

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Roemenië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roemenië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Roemenië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roemenië zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares