Vliegen naar Roemenië

Roemenië ligt in het oosten van Europa en heeft een lange kustlijn aan de Zwarte Zee. Het is nog veel minder ontdekt door toeristen dan het zuidelijke buurland Bulgarije. De badplaats Mamaia is het populairst van het land en ligt op korte afstand van de luchthaven van Constanta. De hoofdstad Boekarest heeft zeer veel bezienswaardigheden en ligt op ongeveer een uurtje rijden van het bijzondere stadje Sinaia. Naar Boekarest kun je vanaf verschillende luchthavens vliegen.

Goedkope vliegtickets Roemenië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boekarest
Vliegtickets Roemenië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cluj Napoca

Goedkoop naar Roemenië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roemenië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roemenië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roemenië? Geef je op voor de Roemenië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roemenië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Roemenië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Roemenië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roemenië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roemenië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Roemenië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Roemenië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Wizz Air Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Roemenië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roemenië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Roemenië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roemenië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017