Vliegen naar Belgrado

Belgrado is de bruisende hoofdstad van Servië. Er wonen maar liefst 1,7 miljoen mensen. De stad wordt niet alleen door het eigen volk, maar ook door omringde landen erkent...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Belgrado voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Belgrado

Kaart Belgrado

Lees meer over Belgrado

... als de metropool van het voormalig Joegoslavië.

Belgrado, stad van vele invloeden
Belgrado kent een bewogen geschiedenis en onder andere het communisme heeft dan ook zijn sporen achtergelaten in de cultuur en architectuur. Daarnaast kom je hier zowel Turkse als Oostenrijkse invloeden tegen. De stad heeft een Mediterraanse atmosfeer die je vooral in het uitgaansleven proeft.

Goedkope vliegtickets Belgrado
Er zijn het hele jaar door veel goedkope vluchten naar Belgrado te vinden. Er gaan vanaf Amsterdam en seizoensgebonden vanaf Eindhoven directe vluchten naar Belgrado. Het is aan te raden om voor de zomervakantie ruim op tijd goedkope vliegtickets naar Belgrado te boeken, want bij last minute Belgrado tickets kunnen de prijzen flink oplopen. Dit terwijl je regelmatig voor onder de 100,- een retourtje kunt vinden.

Het vliegveld Belgrado, zijn er directe vluchten?
De luchthaven van Belgrado heet Nikola Tesla (BEG) en ligt op 20 kilometer afstand van het stadscentrum. Het vliegveld is vernoemd naar de briljante wetenschapper. Er gaan voordelige bussen vanaf het vliegveld naar o.a. het Slavija plein. Er zijn gelukkig rechtstreekse vluchten naar Split, er wordt onder andere door KLM en Air Serbia direct naar Split gevlogen vanaf Amsterdam. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Belgrado Nikola Tesla Airport op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd voor een vakantie naar Belgrado?
Belgrado heeft eigenlijk alles wat je als toerist kan wensen; je treft er musea, kerken en historische monumenten. Ook de Lonely Planet roemt de stad, voornamelijk vanwege haar reeks cafés. Belgrado staat te boek als een van de steden met het beste nachtleven ter de wereld. Buiten dit alles heeft Belgrado ook nog eens een aangenaam klimaat met in de zomer temperaturen van tussen de 25 en 32 graden.

Goedkoop naar Belgrado vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belgrado? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belgrado te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belgrado? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belgrado vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Belgrado kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Belgrado vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belgrado boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belgrado in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Belgrado Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Belgrado  

Hoe lang is het vliegen naar Belgrado? De vluchtduur Belgrado vanaf Amsterdam is circa 2 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Belgrado

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belgrado aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belgrado met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belgrado zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023