Vliegen naar Belgrado

Belgrado is de bruisende hoofdstad van Servië. Er wonen maar liefst 1,7 miljoen mensen. De stad wordt niet alleen door het eigen volk, maar ook door omringde landen erkent...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belgrado voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Belgrado vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belgrado vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belgrado te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belgrado? Geef je op voor de Belgrado Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belgrado vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Belgrado kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Belgrado in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belgrado boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belgrado in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Belgrado als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Belgrado

Hoe lang is het vliegen naar Belgrado? De vluchtduur Belgrado vanaf Amsterdam is circa 2 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Belgrado

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Belgrado o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belgrado met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Belgrado. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belgrado zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017