Vliegen naar Belgrado

Belgrado is de bruisende hoofdstad van Servië. Er wonen maar liefst 1,7 miljoen mensen. De stad wordt niet alleen door het eigen volk, maar ook door omringde landen erkent...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Belgrado voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Belgrado

Kaart Belgrado

Lees meer over Belgrado

... als de metropool van het voormalig Joegoslavië.

Belgrado, stad van vele invloeden
Belgrado kent een bewogen geschiedenis en onder andere het communisme heeft dan ook zijn sporen achtergelaten in de cultuur en architectuur. Daarnaast kom je hier zowel Turkse als Oostenrijkse invloeden tegen. De stad heeft een Mediterraanse atmosfeer die je vooral in het uitgaansleven proeft.

Goedkope vliegtickets Belgrado
Er zijn het hele jaar door veel goedkope vluchten naar Belgrado te vinden. Er gaan vanaf Amsterdam en seizoensgebonden vanaf Eindhoven directe vluchten naar Belgrado. Het is aan te raden om voor de zomervakantie ruim op tijd goedkope vliegtickets naar Belgrado te boeken, want bij last minute Belgrado tickets kunnen de prijzen flink oplopen. Dit terwijl je regelmatig voor onder de 100,- een retourtje kunt vinden.

Het vliegveld Belgrado, zijn er directe vluchten?
De luchthaven van Belgrado heet Nikola Tesla (BEG) en ligt op 20 kilometer afstand van het stadscentrum. Het vliegveld is vernoemd naar de briljante wetenschapper. Er gaan voordelige bussen vanaf het vliegveld naar o.a. het Slavija plein. Er zijn gelukkig rechtstreekse vluchten naar Split, er wordt onder andere door KLM en Air Serbia direct naar Split gevlogen vanaf Amsterdam. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Belgrado Nikola Tesla Airport op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd voor een vakantie naar Belgrado?
Belgrado heeft eigenlijk alles wat je als toerist kan wensen; je treft er musea, kerken en historische monumenten. Ook de Lonely Planet roemt de stad, voornamelijk vanwege haar reeks cafés. Belgrado staat te boek als een van de steden met het beste nachtleven ter de wereld. Buiten dit alles heeft Belgrado ook nog eens een aangenaam klimaat met in de zomer temperaturen van tussen de 25 en 32 graden.

Goedkoop naar Belgrado vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Belgrado? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Belgrado te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belgrado? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belgrado vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Belgrado deals. Tip: voor een last minute Belgrado vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Belgrado Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Belgrado  

Hoe lang is het vliegen naar Belgrado? De vluchtduur Belgrado vanaf Amsterdam is circa 2 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Belgrado

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belgrado aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belgrado zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024